Date companie
 
 
 
 

Sorina Pintea, de la spital, înapoi în Arestul Central

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, mita, plangere, arest, judecata, casa, boala, fiul, ionut, poporului, pop, pintea
 

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a revenit în Arestul Central al Poliției Capitalei, după ce a primit îngrijiri medicale la Spitalul „Sfânta Maria”din Capitală. Sorina Pintea, care suferă de o boală autoimună, diagnosticată în noiembrie, anul trecut, s-a simțit rău încă de duminică seară, și a cerut să fie dusă la Spitalul ”Sfânta Maria”, pentru a fi consultată de medicul său curant. I s-a acordat asistență medicală în arest, iar luni dimineață a fost dusă la spital. Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, acuzată că a luat de mită 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziții pentru spitalul din Baia Mare. În acest dosar este vehiculat și numele fostului ministru PSD al Educației, Liviu Pop. Fiul Sorinei Pintea susține că denunțătorul din dosarul mamei sale i-ar fi spus că i-a dat lui Liviu Pop patru tranșe de bani. În replică, acesta a declarat că îl dă în judecată pe Ionuț Pintea, deoarece are de apărat o imagine "cât Casa Poporului" și nu-l va lăsa pe acesta să o păteze.

LIVIU POP, senator PSD „Săptămâna aceasta, avocatul meu va face această plângere. Nu am nimic de adăugat.”

Senatorul PSD Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon cu Ionuț Pintea, dar a negat acuzațiile privind primirea unor sume de bani.


Sorina Pintea, de la spital, înapoi în Arestul Central

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2