Date companie
 
 
 
 

Spărgători de locuințe, urmăriți cu focuri de armă pe străzile din Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, masina, focuri, locuinte, politisti, strazi, aur, arma, spargatori
 

Urmărire ca-n filme, pe străzile Constanței! Polițiștii au pornit într-o cursă nebună, pe urmele unei mașini în care se aflau trei persoane bănuite că ar transporta o cantitate mare de aur, provenită din spargeri de locuințe. La un moment dat, fugarii - doi bărbați și o femeie -, au ajuns pe o stradă aglomerată, unde oamenii legii au încercat să-i captureze trăgând focuri de armă, moment în care șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate regulamentar.

VOX "Am auzit niște scârtâituri de roți! Fiind toate benzile blocate, s-a strecurat printre una, printre alta și m-a lovit pe mine, ăsta cu mașina de Bacău, și apoi doi au fugit în stânga și unul în dreapta."

Cei doi bărbați au reușit să fuga, însă femeia a fost prinsă de polițiști.

VOX "Imediat, au tras la mașină un pistol și pe fată au prins-o în partea asta și au tras și în partea aia, unul, în sus."

Cei trei suspecți ascunseseră mai multe bijuterii și monede din aur în pamperși pentru bebeluși. Ca să nu fie prinși cu aurul asupra lor, au aruncat probele acuzatoare, în timp ce fugeau cu mașina.

VOX "- Am văzut că erau în pamperși băgate opt monede de aur mari și trei mici și un cercel cu pietre, poate nesemnificative. - Și de unde erau aruncați pampersii? - Din mașină!"

Polițiștii spun că aurul provine din mai multe spargeri de locuințe operate de suspecți în Constanța și Medgidia.

CARMEN SERBĂNESCU, purtătorul de cuvânt, I.P.J. CONSTANȚA "În mașina aveau mai multe obiecte din aur și bijuterii, care încercau să fie comercializate."

Pentru prinderea celor doi suspecți, oamenii legii au instituit filtre în tot orașul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2