Date companie
 
 
 
 

Spectacol aerian de zile mari, pe aerodromul Școlii Militare de la Boboc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piloti, scoala, militara, spectacol, avioane, lupta, elicoptere, aerian, boboc, aerodrom, spectatori
 

Spectacol aviatic pe aerodromul Școlii Militare de la Boboc! Piloții antrenați pentru misiuni de luptă, au făcut senzație la manșa avioanelor F16, MIG sau IAR. Acrobațiile au tăiat răsuflarea miilor de spectatori care, cât a durat spectacolul aerian nu și-au dezlipit ochii de pe cer.

VOX "- Sunt cu ochii pe el. Este 701. - Este fiul dumneavostră? - Este fiul meu, da. Sunt foarte emoționată că-l vad în zbor și, de fiecare dată, mi-e foarte greu. Uite-l, uite-l că vine!"

AMBIANȚĂ "Atacă inamicul!"

Și parașutiștii au demonstrat că sunt bine antrenați. Ei au sărit în tandem și au purtat drapelul. De departe, cei mai fascinați au fost copiii. Momentul culminant a fost acela în care au putut să atingă manșa avioanelor și elicopterelor.

VOX "- Elicopterul! - Ai vrea să te faci pilot? - Da. - De ce. - Pentru că-mi place."

VOX "- Ce v-a plăcut cel mai mult? - Avionele, elicopterele, parașutiștii. Tot, spectacolul este nemaipomenit."

Spectacolul oferit de piloții militari cu aparatele de luptă aeriană a fost completat de cel al piloților Aeroclubului României, care au făcut demonstrații cu aparatele ușoare și ultraușoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2