Date companie
 
 
 
 

Spectacol aerian de zile mari, pe aerodromul Școlii Militare de la Boboc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piloti, scoala, militara, spectacol, avioane, lupta, elicoptere, aerian, boboc, aerodrom, spectatori
 

Spectacol aviatic pe aerodromul Școlii Militare de la Boboc! Piloții antrenați pentru misiuni de luptă, au făcut senzație la manșa avioanelor F16, MIG sau IAR. Acrobațiile au tăiat răsuflarea miilor de spectatori care, cât a durat spectacolul aerian nu și-au dezlipit ochii de pe cer.

VOX "- Sunt cu ochii pe el. Este 701. - Este fiul dumneavostră? - Este fiul meu, da. Sunt foarte emoționată că-l vad în zbor și, de fiecare dată, mi-e foarte greu. Uite-l, uite-l că vine!"

AMBIANȚĂ "Atacă inamicul!"

Și parașutiștii au demonstrat că sunt bine antrenați. Ei au sărit în tandem și au purtat drapelul. De departe, cei mai fascinați au fost copiii. Momentul culminant a fost acela în care au putut să atingă manșa avioanelor și elicopterelor.

VOX "- Elicopterul! - Ai vrea să te faci pilot? - Da. - De ce. - Pentru că-mi place."

VOX "- Ce v-a plăcut cel mai mult? - Avionele, elicopterele, parașutiștii. Tot, spectacolul este nemaipomenit."

Spectacolul oferit de piloții militari cu aparatele de luptă aeriană a fost completat de cel al piloților Aeroclubului României, care au făcut demonstrații cu aparatele ușoare și ultraușoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Himera educației online ( 5 Noiembrie 2020 )

  Himera învățământului online, subliniată de fostul europarlamentar Cătălin Ivan! În urma experienței sale ca membru în Comisia de învățământ a Parlamentului European, Cătălin Ivan avertizează în legătură cu consecințele negative asupra copiilor în cazul folosirii îndelungate a acestei forme de învățământ.

 • Școala online, misiune grea ( 2 Noiembrie 2020 )

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 • Școlile vor fi închise câteva zile, pentru alegeri ( 20 Septembrie 2020 )

  Alegerile locale din 27 septembrie forțează desfășurarea cursurilor în online. Măsura va fi aplicată începând de vinerea viitoare și până în 29 septembrie, după încheierea alegerilor. O măsură temporară, după...

 • „Start Show România”, începând din 20 septembrie, ora 13:00, la Național TV ( 17 Septembrie 2020 )

  Au mai rămas doar câteva zile până la debutul noului spectacol de televiziune "Start Show România"! Decorul a fost montat, sistemul de lumini a fost reglat, iar membrii Tarafului Cleante și-au instalat instrumentele...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2