Date companie
 
 
 
 

Spectacol de exceptie, in Italia, pentru romanii din diaspora

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : roma, romani, spectacol, sandru, eveniment, dispora, diaconu, perugia
 

Eveniment important pentru romanii din diaspora in acest weekend! Sambata, concetatenii nostri plecati la munca in Italia si-au amintit de meleagurile natale datorita unui spectacol la care au pus suflet regizorul Cornel Diaconu, presedinte Asociatia Pro Familia si presedintele PIN, Lavinia Sandru. Peste 500 de oamenii au cantat si au aplaudat, in Perugia, pe ritmuri romanesti, alaturi de artisti precum Corina Chiriac, Benone Sinulescu, Maria Craciun, Andrei Paunescu sau trupa Vacanta Muzicala. Postul de televiziune N24 plus este partener media al acestui eveniment.

AMBIANTA (fragment melodie Andrei Paunescu si Corina Chiriac)

AMBIANTA (aplauze)

EUGEN TETELEAC, presedinte, Asociatia Romanilor din Italia "A fost o intalnire extraordinar de emotionala. Marii artisti ne-au alinat sufletul. Multumim din suflet partenerului nostru televiziunii N24 plus, pentru mediatizarea acestui eveniment".

VOX "Un specatcol reusit. Am simtit ca suntem romani."

VOX "Ne-am simtit ca in Romania pentru ca am fost aproape de voi. Ne-ati intrat in suflete."

CRISTIAN RIZEA, deputat PSD "Eu ca presedinte PSD Diaspora sprijin aceste actiuni si vreau sa-i facem pe romani mandri ca sunt romani."

RADU PIETREANU, artist, Vacanta Muzicala "Pentru ca si publicul s-a simtit minunat ne-a transmis si noua energia prin aplauze. De ce ar mai avea nevoie romanii din diaspora pentru a fi fericiti? De rasul romanilor."

ANDREI PAUNESCU, artist "Au fost multe momente de spontanietate. A fost un spectacol total."

CORINA CHIRIAC, artist "A fost o intalnire de exceptie, o atmosfera curat romaneasca, de cea mai buna calitate. Imi doresc sa ma mai intalnesc cu romani din Europa si din toata lumea.

Duminica, peste 3000 de oameni participa la cea de-a doua seara de spectacol, de data aceasta la Roma. Show-ul muzical a reprezentat o surpriza placut, la inceput de primavara pentru toti spectatorii. Ei le-au transmis organizatorilor ca si-ar dori sa se poata intoarce acasa, daca si-ar gasi un loc de munca in tara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2