Date companie
 
 
 
 

Spectacol inedit de teatru, în cimitirul Bellu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viata, teatru, cimitir, bellu, spectacol, Popescu, rodica, bitanescu
 

Spectacol de teatru, cimitir! Un experiment teatral ieșit din comun, regizat și interpretat de actrița Rodica Popescu, alături de nume mari ale teatrului românesc. La premiera piesei ”Viața în cimitir”, organizată sâmbătă-seară în cimitirul Bellu din Capitală, au asistat zeci de spectatori.

AMBIANTA ”- Nu te pune cu ea, totuși, e moartea! Nu e bine sa ți-o pui în cap. Aici sunt reguli, care trebuie respectate, fetițo! Nu merge ca dincolo, ca în viață, să faci ce vrei.”

VOX ”- Cum vi s-a părut această idee, de teatru în cimitir? - E o noutate în România.”

VOX ”- V-a plăcut piesa? - Da! Și mesajul? - Da! - Ați mai veni și pentru a doua oară si a treia oară? - Da, bineînțeles! Ce, în cimitir trebuie să venim doar să plângem?”

VOX ”Mie imi place cimitirul Bellu. L-am descoperit, este mai fumos decât orice parc din București.”

RODICA POPESCU BITĂNESCU, autorul spectacolului ”Titlul ăsta de viață de cimitir, pe mulți i-a speriat. Mesajul a fost că, până la urmă, toată lumea, tot aici ajunge. Moartea face parte din viață, și nu trebuie să ne fie deloc frică de moarte. Trebuie să ne împrietenim cu ea, pentru că vrem, nu vrem, nu scăpăm de ea.”

Înainte de începerea spectacolului, a fost oprganizat un tur printre mormintele personalităților care odihnesc la Bellu. După spectacolul de teatru, a avut loc un concert de muzică clasică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, pe aceeași scenă ( 24 Septembrie 2019 )

  Spectacol de excepție aseară în Capitală! Îndrăgiții Vasile Șeicaru, Victor Socaciu și Ducu Bertzi, trei dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, au concertat la Teatrul Național.

 • Fotbal și muzică bună, alături de echipa Național FM ( 1 Septembrie 2019 )

  Distracție la cote maxime la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Kamara dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe au umplut scena cu voie bună și distracție.

 • În pregătire, OUG care prevede închisoare pe viață pentru criminali, violatori și pedofili ( 9 August 2019 )

  Ordonanță de urgență care să prevadă inchisoare pe viață! Asta pregătește Guvernul României, după ce cazul de la Caracal a scos la iveală șubrezenia sistemului și faptul că legile blânde favorizează infracționalitatea.

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Bilanț dramatic, al accidentelor mortale pe munte ( 17 Iulie 2019 )

  Bilanț alarmant, prezentat de salvamontiști! Potrivit datelor făcute publice de salvatorii muntelui, în luna iunie au fost înregistrate 15 decese, un număr îngrijorător de mare de persoane decedate în urma accidentelor suferite pe munte.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2