Date companie
 
 
 
 

Spectacol inedit de teatru, în cimitirul Bellu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viata, teatru, cimitir, bellu, spectacol, Popescu, rodica, bitanescu
 

Spectacol de teatru, cimitir! Un experiment teatral ieșit din comun, regizat și interpretat de actrița Rodica Popescu, alături de nume mari ale teatrului românesc. La premiera piesei ”Viața în cimitir”, organizată sâmbătă-seară în cimitirul Bellu din Capitală, au asistat zeci de spectatori.

AMBIANTA ”- Nu te pune cu ea, totuși, e moartea! Nu e bine sa ți-o pui în cap. Aici sunt reguli, care trebuie respectate, fetițo! Nu merge ca dincolo, ca în viață, să faci ce vrei.”

VOX ”- Cum vi s-a părut această idee, de teatru în cimitir? - E o noutate în România.”

VOX ”- V-a plăcut piesa? - Da! Și mesajul? - Da! - Ați mai veni și pentru a doua oară si a treia oară? - Da, bineînțeles! Ce, în cimitir trebuie să venim doar să plângem?”

VOX ”Mie imi place cimitirul Bellu. L-am descoperit, este mai fumos decât orice parc din București.”

RODICA POPESCU BITĂNESCU, autorul spectacolului ”Titlul ăsta de viață de cimitir, pe mulți i-a speriat. Mesajul a fost că, până la urmă, toată lumea, tot aici ajunge. Moartea face parte din viață, și nu trebuie să ne fie deloc frică de moarte. Trebuie să ne împrietenim cu ea, pentru că vrem, nu vrem, nu scăpăm de ea.”

Înainte de începerea spectacolului, a fost oprganizat un tur printre mormintele personalităților care odihnesc la Bellu. După spectacolul de teatru, a avut loc un concert de muzică clasică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2