Date companie
 
 
 
 

Spectacol și lansare de CD, cu gașca Zurli

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, craciun, spectacol, mos, gasca, zurli, tura, vura, dvd
 

Gașca Zurli le-a pregătit copiilor și părinților o surpriză de sărbători! "Uite, vine Moș Crăciun" este un spectacol dedicat magiei Crăciunului, cu personajele deja consacrate: Fetița Zurli, Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună și, bineînțeles, Tura Vura! Spectacolul a marcat, sâmbătă, și lansarea unui CD cu cântece și colinde de Crăciun.

MIRELA RETEGAN, realizator radio și tv ""Uite vine Moș Crăciun!" este cel mai frumos spectacol de Crăciun, pe care Gașca Zurli îl dăruiește celor mici, cu ocazia lansării CD-ului nostru cu același nume, un CD pe care părinții pot găsi o conversație între Fetița Zurli și Moș Crăciun."

Fetița Zurli "I-am pus o grămadă de întrebări lui Moș Crăciun și mi-a răspuns cel mai frumos din lume. L-am întrebat, de exemplu, dacă nu-l doare barba, că eram curioasă, și, după, l-am întrebat și răspunsul o să-l găsiți pe CD."

Știm deja, Tura Vura vrea să oprească sărbătoarea Crăciunului și sosirea Moșului. Dar, Gașca Zurli împreună cu Zâna Bună s-au pregătit pentru înfrângerea celei mai caraghioase vrăjitoare din lume. Acum, poate să vină moșul, iar copiii trebuie să-i netezească drumul.

AMBIANȚĂ "Să fie mai cuminți, mai ordonați, pentru că așa am fost și eu anul acesta și ce am mai zis? Mai zi tu! Mai frumoși și sărbători fericite!"

MIRELA RETEGAN, realizator radio și tv "Vor fi alături de noi, în emisiunea pe Național TV, de duminică, de la ora 10.00, în Campionatul de Joacă, toți cei care nu au ajuns aici."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 21 Sep. 2018

1 EUR = 4.6559 RON
0.0040
1 USD = 3.9517 RON
-0.0226
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2