Date companie
 
 
 
 

Spectacol și lansare de CD, cu gașca Zurli

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, craciun, spectacol, mos, gasca, zurli, tura, vura, dvd
 

Gașca Zurli le-a pregătit copiilor și părinților o surpriză de sărbători! "Uite, vine Moș Crăciun" este un spectacol dedicat magiei Crăciunului, cu personajele deja consacrate: Fetița Zurli, Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună și, bineînțeles, Tura Vura! Spectacolul a marcat, sâmbătă, și lansarea unui CD cu cântece și colinde de Crăciun.

MIRELA RETEGAN, realizator radio și tv ""Uite vine Moș Crăciun!" este cel mai frumos spectacol de Crăciun, pe care Gașca Zurli îl dăruiește celor mici, cu ocazia lansării CD-ului nostru cu același nume, un CD pe care părinții pot găsi o conversație între Fetița Zurli și Moș Crăciun."

Fetița Zurli "I-am pus o grămadă de întrebări lui Moș Crăciun și mi-a răspuns cel mai frumos din lume. L-am întrebat, de exemplu, dacă nu-l doare barba, că eram curioasă, și, după, l-am întrebat și răspunsul o să-l găsiți pe CD."

Știm deja, Tura Vura vrea să oprească sărbătoarea Crăciunului și sosirea Moșului. Dar, Gașca Zurli împreună cu Zâna Bună s-au pregătit pentru înfrângerea celei mai caraghioase vrăjitoare din lume. Acum, poate să vină moșul, iar copiii trebuie să-i netezească drumul.

AMBIANȚĂ "Să fie mai cuminți, mai ordonați, pentru că așa am fost și eu anul acesta și ce am mai zis? Mai zi tu! Mai frumoși și sărbători fericite!"

MIRELA RETEGAN, realizator radio și tv "Vor fi alături de noi, în emisiunea pe Național TV, de duminică, de la ora 10.00, în Campionatul de Joacă, toți cei care nu au ajuns aici."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Târg caritabil de Crăciun, organizat de cercetași ( 15 Decembrie 2018 )

  Acțiune caritabilă, în prag de sărbători! Cercetașii din centrul local ”Lupii ageri Popești- Leordeni” au organizat, astăzi, ediția a 4-a a Târgului caritabil de Crăciun, într-un mall din Capitală. Cercetașii au confecționat, timp de o lună...

 • Târg de Crăciun la Opera Comică din Capitală ( 8 Decembrie 2018 )

  Weekendul i-a scos pe bucureșteni din case! Mulți au mers la Târgul „Poveste de Crăciun” din Curtea Operei Comice unde i-au așteptat o mulțime de surprize de sezon. Cei mici au încercat patinoarul și derdelușul. De asemenea, micuții au posibilitatea să creeze decorațiuni de iarnă, să coloreze, să picteze sau să se transforme în diverse animăluțe ori personaje.

 • Târgul de Crăciun, deschis în Capitală ( 2 Decembrie 2018 )

  În Capitala României se simte atmosfera de sărbătoare. Aproximativ 9 milioane de beculețe ecologice colorate împodobesc Bucureștiul, în cel mai mare spectacol de lumini din ultimii 25 de ani, dedicat Centenarului Marii Uniri...

 • Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București au sărbătorit Centenarul în avans ( 30 Noiembrie 2018 )

  Elevii școlii gimnaziale 59 din capitală au sărbătorit în avans ziua națională a României. Îmbrăcați în costume populare românești, copiii au participat la un concurs de desen, au cântat și au dansat.

 • "Un interior glisant", de Gheorghe Vidican, la Gaudeamus ( 18 Noiembrie 2018 )

  Celebrul poet contemporan, Gheorghe Vidican, și-a lansat cartea "Un interior glisant" la Târgul Internațional de carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 19 Dec. 2018

1 EUR = 4.6571 RON
0.0093
1 USD = 4.0846 RON
0.0026
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2