Date companie
 
 
 
 

Spectacole de excepție, in weekend, pentru românii din Italia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, roma, romani, sandru, diaconu, perugia, italia
 

Evenimente importante pentru românii din diaspora! Conaționalii plecați la muncă în Italia și-au adus aminte de casă la sfârșitul săptămânii trecute. Ei au participat la două spectacole la care au pus suflet regizorul si presedintele Asociației Pro Familia, Cornel Diaconu și presedintele PIN, Lavinia Șandru. Sâmbătă în Perugia și duminică la Roma, mii de oamenii au cântat, au dansat si au aplaudat pe ritmuri romanești, alături de artiști precum Corina Chiriac, Ramona Bădescu, Benone Sinulescu, Maria Crăciun, Andrei Păunescu sau trupa ''Vacanța Muzicală''. Postul de televiziune N24 Plus este partener media al acestui eveniment.

AMBIANTA (canta Andrei Paunescu si Corina Chiriac)

AMBIANTA (aplauze)

EUGEN TETELEAC, presedinte Asociatia Romanilor din Italia "A fost o intalnire extraordinar de emotionala. Marii artisti ne-au alinat sufletul. Multumim din suflet partenerului nostru televiziunii N24 plus, pentru mediatizarea acestui eveniment".

VOX "Un spectacol reusit. Am simtit ca suntem romani"

VOX "Ne-am simtit ca in Romania pentru ca am fost aproape de voi. Ne-ati intrat in suflete"

CRISTIAN RIZEA, deputat PSD "Eu ca presedinte PSD diaspora sprijin aceste actiuni si vreau sa-i facem pe romani mandri ca sunt romani".

RADU PIETREANU, artist "Pentru ca si publicul s-a simtit minunat ne-a transmis si noua energia prin aplauze. De ce ar mai avea nevoie romanii din diaspora pentru a fi fericiti? De rasul romanilor"

ANDREI PAUNESCU, artist "Au fost multe momente de spontanietate. A fost un specatcol total".

CORINA CHIRIAC, artist "A fost o intalnire de exceptie, o atmosfera curat romaneasca, de cea mai buna calitate. Imi doresc sa ma mai intalnesc cu romani din Europa si din toata lumea.

La inceput de primavara, show-urile muzicale au reprezentat o surpriză plăcută pentru toți cei prezenți. Spectatorii impresionati de eveniment le-au transmis organizatorilor că și-ar dori să se poată întoarce acasă, dacă și-ar găsi un loc de muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2