Date companie
 
 
 
 

Sperante pentru un loc de munca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, joburi, targ
 

Târgul de joburi deschis la Sala Palatului din Capitală i-a atras ca un magnet pe bucureștenii aflați în căutarea unui loc de muncă. Din cauza crizei, unii dintre aplicanți așteaptă să se angajeze de mai bine de un an.

AMBIANTÃ: "- Marketing sau publicitate, PR? Nu aveti? - Nu, acestea sunt pozitiile deschise în cadrul companiei noastre, aceste pozitii nu necesitã si abilitãti tehnice."

VOX: "Caut de un an, e cu criza... si e mai greu sã gãsesc un loc de muncã mai ales pentru începãtori, pentru studenti."

VOX: "- Am terminat finante-bãnci, la Universitatea româno-americanã si am aplicat la finante-bãnci. - Sperati sã vã gãsiti un loc de muncã? - Sper, sper... aplic de trei ani, fãrã succes."

VOX: "Am aplicat pentru casier si front office pentru bãnci."

VOX: "Cu speranta trãim întotdeauna. Ce sã vã spun, o sã vedem... Sper din tot sufletul sã pot gãsi un loc de muncã!"

Cele mai multe salarii oferite de angajatori au variat între 300 și 400 de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Măsuri speciale pentru examene, în școlile din Sectorul 4 ( 25 Mai 2020 )

  Măsuri speciale în școlile din Sectorul 4 al Capitalei, în vederea susținerii de către elevi a examenelor naționale, care încep săptămâna viitoare! Astfel, în toate cele 13 licee și 26 de școli gimnaziale de pe raza...

 • Amenințarea coronavirusului a declanșat o epidemie de informații false ( 12 Martie 2020 )

  Atenție la sursele din care vă informați cu privire la pandemia de coronavirus! Grupul de Comunicare Strategică dezminte informațiile vehiculate prin intermediul rețelelor sociale referitoare la ipoteza „închiderii/carantinării”...

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Cluj-Napoca, recomandat de The Guardian ca destinație turistică ( 29 Ianuarie 2020 )

  Cluj-Napoca, orașul românesc care i-a fascinat pe jurnaliștii The Guardian! Cotidianul britanic a inclus orașul nostru pe lista de recomandări turistice și a enumerat topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca, într-un articol...

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2