Date companie
 
 
 
 

Spiderman de Galați a fost prins. Are 38 de ani și numeroase spargeri la activ

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : hot, spiderman
 

Spiderman de Galați lovește din nou. A spart opt apartamente în numai două luni! Individul, în vârstă de 38 de ani, este cunoscut pentru că escaladează blocurile și intră în apartamentele de la etajele superioare. Acum a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultimii cinci ani i-a petrecut însă în spatele gratiilor. De fapt, trebuia să stea 12 ani, dar a profitat de modificările la Codul penal. În doar două luni de libertate, a făcut prăpăd în Galați.

ANDREEA ROGOJINĂ, purtător de cuvânt, IPJ Galați

"Polițiștii au identificat un bărbat bănuit de săvârșirea mai multor furturi din locuințe. Furturi săvârsște în aprilie, mai, anul curent. Acestea au fost comise, deși bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar."

VOX 
"Când ne-am întors acasă, când am deschis ușa, el ne-a trântit ușa de la baie în față. Puteam să-l prindem, dar a fost o fracțiune de secundă. Ne-am speriat și eu, și băiatul. Atât mi-a zis: mama este unul în casă! După două ore mi-am dat seama că lipsesc bijuteriile."

Bărbatul este acum arestat preventiv.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O fetiță din Iași a fugărit hoțul care i-a furat telefonul ( 20 Aprilie 2019 )

  Caz incredibil, la Iași! O fetiță de nouă ani, tâlhărită de un bărbat de 44 de ani, a reacționat într-un mod care i-a lăsat cu gura căscată pe adulți. În scena surprinsă de camerele video de supraveghere se vede cum...

 • Polițist, obligat să plătească daune unui infractor ( 9 Aprilie 2019 )

  Caz incredibil la Vaslui! Un polițist este obligat să plătească 1.000 lei drept daune morale, alături de IPJ Vaslui, unui hoț pe care omul legii l-a prins în flagrant, în timpul liber, și, pentru că nu avea cătușe, l-a legat cu cureaua de la pantaloni. 

 • Deținut aflat în permisie, înjunghiat de un hoț în tramvai ( 31 Ianuarie 2019 )

  Un deținut aflat în permisie a fost înjunghiat după ce a împiedicat un furt! Bărbatul, condamnat la Penitenciarul Rahova, se afla în libertate pentru 24 de ore. În timp ce mergea spre casă, în tramvai, a observat un pasager...

 • Hoț ghinionist, la Arad ( 16 Septembrie 2018 )

  Un hoț a fost prins în timp ce fura din boxa unui bloc, care aparține chiar unui jandarm aflat în serviciu. Omul legii a fost trimis la o intervenție, în noaptea de sâmbătă spre duminică și a rămas perplex când a văzut că un hoț încerca să fure lucruri chiar din boxa sa.

 • Polițiștii doljeni îl caută pe hoțul care a spart Catedrala din Slatina ( 1 Februarie 2017 )

  Cutia milei, atracție pentru hoți! Deși una din cele 10 porunci spune "Să nu furi!", unora nu le e teamă de pedeapsa divină. Un hoț a intrat în Catedrala "Gheorghe Ionașcu" din centrul Slatinei și a furat 3.500 de lei, o Cruce și coperțile Evangheliei, despre care credea că sunt din aur. În imaginile...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2