Date companie
 
 
 
 

Spital de dermatologie ultramodern

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Spital dermatologie Saftica
 

Spital nou de dermatologie, inaugurat în Saftica, județul Ilfov! Noul spital a fost prezentat, sâmbătă, în cadrul evenimentului ”Ziua porților deschise”, reprezentanților lumii medicale, dar și jurnaliștilor. Activitatea noului centru dermatologic are ca obiectiv furnizarea de servicii medicale, în vederea depistării precoce a bolilor de piele, precum și tratamentele.

CLAUDIA SPRÎNCENATU, director general, spital de dermatologie ”La 32 de ani de activitate, am deschis acest nou spital, suntem la un nivel de peste 20 de lasere folosite special pentru dermatologie și tratamentele sunt multiple, îndreptându-se către orice tip de patologie dermatologică. Spitalul a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea necesităților pacienților. Sigur că suntem după o experiență de 32 de ani de activitate, cu aceeași echipă. Au făcut tot posibilul să poată oferi accesul și dreptul la sănătate al tuturor pacienților.”

Spitalul are o dotare cu aparatură de ultimă generație, care rivalizează cu cea a clinicilor occidentale de profil, iar digitalizarea asistată de inteligența artificială are o pondere semnificativă.

LUCIAN RUSSU, medic, Dermato-Venerologie ”Prioritățile sunt, în primul rând, stoparea cancerului de piele. Este dezideratul numarul unu. Prevenția, în sensul să nu ajungem să-l tratăm, ci să îl prevenim și să nu ne confruntăm cu un tip de cancer, melanomul, care, anul trecut, a avut în Europa peste 300.000 de incidente. Enorm! Inteligența artificială a fost introdusă astăzi, în România, în absolută premieră națională. Este cel mai nou dermatoscop digital, care, la acest moment, poate să facă analiza si, instant, să ne dea rezultatele, dacă vorbim de malignitate, dacă este benign, deci este foarte important.

Spitalul de dermatologie din Săftica face parte din rețeaua privată de sănătate, dar este în faza de finalizare a demersului privind încheierea contractului cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Prin urmare, pacienții pot beneficia de servicii medicale decontate de CNAS.


Spital de dermatologie ultramodern

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2