Date companie
 
 
 
 

Spitalele închise de Guvernul Boc sunt redeschise, unul câte unul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, spitale, boc, Urlati, redeschise, inchise, cepoi, titu
 

Spitalele închise de cãtre guvernarea Boc sunt redeschise, unul câte unul. Un exemplu, în acest sens, sunt spitalele din Titu și Urlati. Unitățile medicale din cele două localități au fost inspectate de cãtre o comisie a Ministerului Sãnãtãtii si vor fi redeschise în curând. Spitalul din Titu avea înainte de închidere 100 de angajati, iar adresabilitatea era de 90.000 de persoane atât, din Titu cât si din alte localitãti din sudul judetului.

VOX "Ar fi bine sã se redeschidã cã nu avem unde. Nu avem spital si murim cu zile aici..

Spitalul din Titu va fi redeschis pe 1 ianuarie 2013. Spitalul orãsenesc din Urlati a fost închis cu scandal pe 1 aprilie 2011. Către unitatea medicalã din Urlați se îndreptau înainte circa 60.000 de persoane din oras si din alte 13 localitãti învecinate. În momentul închiderii, spitalul fusese dotat cu aparatură ultraperformantă.

AMBIANTA "Este un ecograf nou 3D Doppler care a apucat sã functioneze trei luni."

VOX "Nu au fost sãnãtosi la cap când l-au închis, cã, de aici, sunt 30 de km pânã la Ploiesti si, de la Apostolache, 50 de km."

VOX "Noi asteptam demult sã se redeschidã. Cu ajutorul primarului, am înteles cã fac curãtenie. Noi întrebãm mereu."

VOX "E foarte greu, sa stiti! Nu ai masina, nu ai salvare, nu ai nimic!"

Potrivit autoritãtilor locale, în aceastã institutie s-au investit peste 600.000 de euro în aparaturã si modernizãri. La momentul închiderii, spitalul avea 88 de paturi. Guvernul Boc a închis 57 de spitale, considerate neperformante. După preluarea mandatului, ministrul Sănătății, Vasile Cepoi, a declarat că acele spitale închise în 2011, care nu au fost transformate în azil de bătrâni, vor fi redeschise. Pînă acum, cinci spitale și-au deschis, din nou, porțile, în Buftea, Băneasa, Bumbești Jiu, Ocna Mureș și Dărăbani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2