Date companie
 
 
 
 

Spitalul din Bumbesti-Jiu a fost inchis, dar continua sa inghita bani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, bani, sanatate, jiu, localnici, aparatura, bumbesti
 

Situație paradoxală, la spitalul Bumbești-Jiu, din județul Gorj, care, deși a fost închis, în urmă cu aproape un an, continuă să înghită banii contribuabililor, fără ca aceștia să beneficieze de vreun serviciu medical! Autoritățile locale au cheltuit de-a lungul ierii peste 40.000 de lei pentru întreținerea aparaturii, asta în condițiile în care localnicii străbat zeci de kilometri până la cea mai apropiată clinică, pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

CONSTANTIN BOBARU, primar, Bumbești-Jiu "Cheltuielile pe întreg sezonul rece, pe întreținere, vorbim de o sumă undeva la 40.000 de lei.(...)De când s-a așternut anotimpul rece, am luat decizia să încălzim unitatea pentru a nu se degrada aparatura."

Localnicii speră că se va găsi un investitor care să redeschidă unitatea medicală.

VOX "Era bine cu spitalul aici? Foarte bine! Era bine și pentru bătrâni. Aveau și medici specialiști. Acum...nu știu..."

VOX "Cum vă descurcați fără spital? Rău! Spitalul a fost bun, a fost renovat, s-a investit foarte mult în el și acum nu funcționează. Unde mergeți când aveți probleme? La Târgu-Jiu. În altă parte, nu avem unde."

Spitalul Orășenesc din Bumbești Jiu deservea peste 10.000 de locuitori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2