Date companie
 
 
 
 

Sponsorizare generoasă pentru Școala Gimnazială nr. 59 din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, elevi, scoala, valori, companie, calculatoare, gimnaziala, 59, sponsor, retail
 

Investiție pentru viitorul copiilor! Una dintre cele mai mari companii de retail din Europa și-a îndreptat atenția către educația tinerei generații. Alături de Asociația "Școala de Valori", compania susține instituțiile de învățământ gimnazial din România. Peste 100 de școli din 72 de orașe au primit calculatoare de ultimă generație.

CIPRIAN NEMEȘIU, reprezentant, Asociația ”Școala de Valori” "Ne propunem să conectăm școala gimnazială din România la tehnologie și la noile metode de învățare ale secolului XXI."

Sponsorizarea este binevenită la Școala nr. 59 din București, unitate de învățământ recunoscută pentru multipli campioni olimpici la concursurile internaționale de informatică.

SPERANȚA COJOCARU, director, Școala Gimnazială nr. 59 "Până acum am avut 16 calculatoare, dintr-o dată 30, e un progres. Școala noastră are mulți olimpici la concursuri de informatică și nu numai. Copii care au primit și obținut premii și diplome la concursuri naționale și internaționale, iar această dotare nouă cu calculatoare va veni în sprijinul lor."

Elevii sunt nerăbdători să utilizeze calculatoarele ultraperformante.

VOX "Mi se pare foarte bune, mai ales pentru că sunt ultimele pe piață, cele mai bune și mă bucur că am ajuns să lucrăm noi cu ele."

VOX "Mă ajută la școală fiindcă caut informații pentru anumite teme, proiecte."

VOX "Caut informații pe el, mă ajută la proiecte, mai printez imagini de pe el..câteodată ma mai și joc pe el."

În semn de recunoștință pentru generozitatea sponsorilor, copiii au pregătit momente artistice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2