Date companie
 
 
 
 

Sponsorizare generoasă pentru Școala Gimnazială nr. 59 din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, elevi, scoala, valori, companie, calculatoare, gimnaziala, 59, sponsor, retail
 

Investiție pentru viitorul copiilor! Una dintre cele mai mari companii de retail din Europa și-a îndreptat atenția către educația tinerei generații. Alături de Asociația "Școala de Valori", compania susține instituțiile de învățământ gimnazial din România. Peste 100 de școli din 72 de orașe au primit calculatoare de ultimă generație.

CIPRIAN NEMEȘIU, reprezentant, Asociația ”Școala de Valori” "Ne propunem să conectăm școala gimnazială din România la tehnologie și la noile metode de învățare ale secolului XXI."

Sponsorizarea este binevenită la Școala nr. 59 din București, unitate de învățământ recunoscută pentru multipli campioni olimpici la concursurile internaționale de informatică.

SPERANȚA COJOCARU, director, Școala Gimnazială nr. 59 "Până acum am avut 16 calculatoare, dintr-o dată 30, e un progres. Școala noastră are mulți olimpici la concursuri de informatică și nu numai. Copii care au primit și obținut premii și diplome la concursuri naționale și internaționale, iar această dotare nouă cu calculatoare va veni în sprijinul lor."

Elevii sunt nerăbdători să utilizeze calculatoarele ultraperformante.

VOX "Mi se pare foarte bune, mai ales pentru că sunt ultimele pe piață, cele mai bune și mă bucur că am ajuns să lucrăm noi cu ele."

VOX "Mă ajută la școală fiindcă caut informații pentru anumite teme, proiecte."

VOX "Caut informații pe el, mă ajută la proiecte, mai printez imagini de pe el..câteodată ma mai și joc pe el."

În semn de recunoștință pentru generozitatea sponsorilor, copiii au pregătit momente artistice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pregătiri intense în București, pentru Euro 2020 ( 13 Septembrie 2019 )

  Mai sunt doar 10 luni până la startul Campionatului European de fotbal Euro 2020. Autoritățile locale continuă modernizarea și reabilitarea străzilor din zona Arenei Naționale, stadion care va găzdui 4 dintre meciurile acestei importante...

 • Probleme nerezolvate, în prag de an nou școlar ( 8 Septembrie 2019 )

  Ca în fiecare an, Educația îi întâmpină pe elevi fără toate manualele pe bănci! Ministrul interimar al Educației Naționale, Valer Daniel Breaz, a declarat, la o conferință de presă susținută la Alba Iulia că, exceptând elevii...

 • Rechizite în dar, oferite de Biserică elevilor din famiii nevoiașe ( 7 Septembrie 2019 )

  Șase sute de copii din familii nevoiașe au primit, în dar, rechizite școlare din partea parohiilor din Sectorul 6. Darurile au fost date prin intermediul Protoieriei Sector 6 București. Rechizitele au fost distribuite la Mânăstirea Chiajna.

 • Medaliații cu aur și argint la Olimpiada Internațională de Științele Pământului s-au întors acasă ( 5 Septembrie 2019 )

  Aur pentru țara noastră la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului! Lotul olimpic a revenit acasă cu o medalie de aur și trei medalii de argint obținute la a 13-a ediție care a avut loc în Coreea de Sud, în perioada 26 august - 3 septembrie.

 • Turul României la Ciclism, aproape de start ( 3 Septembrie 2019 )

  O săptămână până la startul celei de a 52-a ediții a Turului României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei. Maratonul sportului pe două roți se va desfășura în perioada 11-15 septembrie.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2