Date companie
 
 
 
 

Sport de voie, după mesele îmbelșugate de Paște

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sport, antrenori, mare, masa, paste, piscina, sali, inot, fitness, salata
 

Sălile de fitness, luate cu asalt după Paște! Hotărâți să dea jos kilogramele acumulate în urma meselor îmbelșugate, oamenii au trecut la un program intensiv de exerciții fizice, sub îndrumarea antrenorilor.

VOX "- În general, am grijă ce mănânc. - Cum a fost de sărbători masa? - A fost ok, în sensul că am mâncat de toate. Și, acum, o luăm de la capăt. Mergem la sală, ne apucăm de treabă.

VOX "O mică încălzire de zece minute, după care pot să faca un minim de 30-40 de minute de sport. Doamnele preferă partea de cardio mai mult, iar domnii, partea cu trasul de fiare."

Turiștii care au ales să petreacă Paștele pe litoral au căutat să reintre în formă cu ajutorul înotului la piscină. Unii, mai curajoși, au plonjat în apele mării.

VOX "- Cum e apa? - Normală! E caldă. - Câte grade? - Nu pot controla. - 5-6 grade? - Pentru mine e normal. - Dacă acum e normală, într-o zi de vară cum e? - Prea caldă pentru mine atunci."

Pentru alții, varianta optimă de păstrare a formei fizice s-a dovedit a fi alergatul pe faleză.

VOX "- Mă relaxează sportul în general. - Profiți și de vremea frumoasă? - Da, e super vremea, ideală pentru alergat! Vreau să dau jos și kilogramele pe care le-am acumulat de la mâncare."

Nutriționiștii spun că tot ce s-a depus pe talie în perioada Paștelui se poate da jos în mod eficient dacă, pe lângă sport, se adoptă o dietă alimentară pe bază de salate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2