Date companie
 
 
 
 

Sprijin pentru sinistrați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ajutoare Turcia
 

Românii sar în ajutorul victimele cutremurelor din Siria și Turcia. În București, au fost deschise, deja, câteva centre pentru strângerea ajutoarelor destinate sinistraților din Turcia și Siria. Două astfel de centre sunt în Sectorul 3, unul în Sectorul 4 și un altul în Sectorul 6. La centrul din Sectorul 6, deschis pe Calea Crângași, lângă Podul Grant, oamenii aduc, deja, ajutoare.

ALEXANDRU SORICĂ, șef birou, DGASPC Sector 6 ”Locația noastră colectează donații pentru victimele cutremurului din Turcia și vă așteptăm și pe dumneavoastră, în număr cât mai mare, să participați la această colectă de donații. Pe oameni îi rugăm să contribuie cu alimente, produse de igienă, îmbrăcăminte stric groasă, pături, perne, hrană pentru bebeluși, formulă de lapte pentru bebeluși, medicamente și, bineînțeles, și produse medicale, bandaje, plasturi.”

Bunurile strânse în centru vor fi ambalate și etichetate în limba turcă, apoi vor fi preluate de caravana umanitară organizată de Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă din subordinea premierului turc.


Sprijin pentru sinistrați

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2