Date companie
 
 
 
 

Sprijin pentru studenți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Forum Educatie Cantemir
 

Studenții Universității Creștine Dimitrie Cantemir din Capitală au șansa de a face practică la companii de renume. Reprezentanții universității și ambasadorul Republicii Coreea la București, Kim Yong Ho, dar și reprezentanți ai unor companii de renume s-au întâlnit la forumul de educație și business de la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și au discutat despre modul în care îi pot ajuta pe studenți.

CORINA DUMITRESCU, președinte Senat, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir

"Dorim să creăm o reală legătură între cunoștințele teoretice care le sunt predate la cursuri și viața practică, viața reală din acest domeniu atât de efervescent, acela economic. Desigur că este un prim contact cu companiile coreene, iar în baza bunei legături cu Ambasada Coreeană vor urma întâlniri și cu alte companii din Republica Coreea. Noi ne dorim ca studenții pe lângă a obține aceste abilități practice din acest dialog și din practica pe care o să o facă, să fie și viitori angajați ai acestor companii, dacă se vor afirma și la forumul de astăzi și în cadrul activităților practice pe care le vor avea."

ALEXANDRU ALDOESCU, director HR SAMSUNG

"Fiecare companie are nevoie de un restart permanent, de resurse proaspete, de fapt oamenii nu sunt resurse, ei au resurse și încercăm să aducem cei mai valoroși tineri din universitățile din România, tocmai pentru a-i ajuta pe ei să crească și în același timp să creștem și noi odată cu ei."

KIM YONG HO, ambasadorul Republicii Coreea la București

"Sunt foarte bucuros să fiu aici, din nou. Am mai fost invitat și anul trecut. Astăzi vorbim despre relațiile româno-coreene. Ar fi de ajutor să înțelegem cum Coreea a reușit actuala sa dezvoltare economică."

Colaborarea dintre Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și comunitatea de afaceri oferă studenților o experiență practică de lucru cu posibilitatea de angajare în viitor.


Sprijin pentru studenți

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2