Date companie
 
 
 
 

Stadionul din Comarnic, scos la licitație de Direcția Generală a Finanțelor Publice Prahova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, comarnic, licitatie, finante, stadion, firma, chelu, catalin, directia, baza, faliment, sportiva
 

Stadion de vânzare, la Comarnic, în județul Prahova! Este vorba despre o bazã sportivã care a aparținut firmei lui Cãtãlin Chelu, omul de afaceri prins în flagrant, în momentul în care îi oferea mitã fostului secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Dan Valentin Fãtuloiu. Direcția Generală a Finanțelor Publice Prahova încearcã sã recupereze, astfel, o parte din datoriile societãții care deține baza sportivă. Deși terenul și tribunele sunt într-o stare avansatã de degradare, printre cei care ar vrea sã o cumpere sunt și reprezentanții Consiliului Local Comarnic. Actionar majoritar la SC Vulturul Comarnic SA, societatea care deține terenul de fotbal, este omul de afaceri gãlãțean Cãtãlin Chelu. Firma a intrat în faliment, iar stadionul a fost scos la vânzare, prin licitație, cu un preț de pornire de aproximativ un milion de lei. Deocamdatã nu s-a gãsit cumpãrãtor la acest preț.

IULIA DUMITRAȘCU, purtãtor de cuvânt, D.G.F. Prahova "Prețul de pornire fiind de 1.062.804 lei. Este a doua oarã când se scoate la licitație, deoarece la prima licitație nu s-a prezentat niciun ofertant."

Primarul orașului Comarnic ar vrea sã vadã meciuri de fotbal pe acest stadion, dar prețul i se pare, deocamdatã, mult prea mare.

DORIAN BOTOACÃ, primar Comarnic "Mi-aș dori în continuare sã fie al localitãții, dar depinde și de prețul la care se va ajunge în urma licitației. Sã scadã prețul cu 25, 50 la sutã, abia atunci vom putea discuta."

Următoarea licitație este programată pentru 11 decembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2