Date companie
 
 
 
 

Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parc, Stana de Vale
 

Daca îți place distracția, dar și liniștea, dacă ești pasionat de trasee montane, dar și de relaxare în mijlocul naturii, dacă vrei să scapi de canicula și aglomerația din zonele urbane, dar mai ales dacă îți dorești o excursie prin țară, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, avem noi soluția! Stâna de Vale este locul ideal, unde te poți refugia împreună cu familia sau prietenii. Și cei mici pot avea parte de distracție și activitități palpitante. Parcul de aventura Happy Land Adventure propune 6 trasee de aventură în copaci, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Stâna de Vale este locul în care te-ai întoarce oricând, după cum ne-au mărturisit zecile de oameni care au vizitat deja locul.

”Mie mi-a plăcut, pentru că îmi place foarte mult să mă cațăr în copaci, pentru că găsesc tot felul de chestii, dar aici a fost foarte amuzant. A fost greu? Puțin.”
”Frumos, mi-a plăcut foarte mult. Ai întâmpinat și ceva greutăți? M-am descurcat.” 
”Minunat, superb! Un loc incredibil. Copiii se distrează, adulții stau și se relaxează. Este minunat! Tubing, cățărat în pomi, bicicletă, bob..”
”Un pic de speriat la început, dar acum m-am obișnuit și copiilor le place tare mult. E pentru prima data cand veniți aici? E a doua oară când am venit aici la Happy Land, dar am mai fost. Ne place, ne-a plăcut și atunci, iar acum copiilor și mai mult.”

Parcul de aventură din stațiune este creat după un concept unic, în care activitățile în aer liber sunt reunite într-un singur loc. Se pot închiria bicilete, iar toboganele sunt preferatele copiilor curajoși. Dacă îți place adrenalina, există și posibilitatea de bungee jumping sau tubing pe iarbă. Administratorii le pregătesc turiștilor și o surpriză! În continuare se fac investiții semnificative în cadrul stațiunii, pentru asigurarea unor noi posibilități de distracție, în parcul de aventuri. Și facilitățile pot continua. Te lăsăm pe tine să descoperi. Cu siguranță te vei întoarce și le vei recomanda și altora.


Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2