Date companie
 
 
 
 

Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, schi, Stana de Vale
 

Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

ANDRADA REȘTE, reporter

"Încă de la primele ore ale dimineții, turiștii au luat cu asalt stațiunea montană Stâna de Vale. Iubitorii de adrenalină se pot bucura, aici, de pârtia de schi reamenajată."

Frumoasa stațiune amplasată la doar 70 de kilometri de Municipiul Oradea pune la dispoziția turiștilor atracții pentru toate vârstele, de la cei mici până la cei mari.

SEBASTIAN CIOTA, administrator pârtie

„Turiștii care vin la Stâna de Vale pot să se bucure de următoarele servicii: avem teleski, atât pentru adulți, cât și pentru copii, care funcționează la capacitate optimă. Alt serviciu pe care putem noi să-l oferim este săniuța, avem pârtie de săniuță pe care bine ați văzut-o și tubing-ul care este senzațional atât pentru copii, cât și pentru adulți.”

Cele două pârtii de schi, "Cerbul 1", cu o lungime de 680 de metri, respectiv "Cerbul 2", cu o lungime de 800 de metri, sunt atracțiile principale ale stațiunii. Pentru o urcare cu teleschiul, adulții trebuie să plătească cinci lei, iar copiii, patru, în timp ce o tură cu colacul pe pista de tubing costă cinci lei. În plus, cei care nu și-au cumpărat săniuțe sau schiuri, nu trebuie să-și facă griji. Acestea se pot închiria de la baza pârtiei, contra sumei de 20 de lei pentru o săniuță, respectiv 30 de lei, pentru echipamentul de schi.

VOX 
"Cum e să schiezi aici, la Stâna de Vale? Este foarte frumos, mai ales că sunt două pârtii acum. Îmi place foarte mult să merg pe pârtia aceasta.”

VOX 

"De unde vii? Din Oradea! Și cum de ai ales să vii în această stațiune monatnă? Păi am fost și anul trecut și anul trecut și mi-a plăcut pârtia pentru că era aerul curat și zăpada care era numai bună pentru schiat."

VOX 

"De unde veniți? Din Arad suntem și venim de foarte mulți ani la Stâna de Vale, pentru noi Stâna de Vale reprezintă o parte din sportul și viața noastră. Ne place foarte mult."

După o zi încărcată de adrenalină și voie bună pe pârtie, turiștii își pot încheia ziua la hotelul din stațiune, care beneficiază de toate condițiile pentru relaxare și distracție. Pe lângă confortul la standarde ridicate, hotelul dispune de o bază de tratament, unde clienții se pot bucura de saună, masaj, magnetoterapie sau hidroterapie.

MIRELA MARIN, reprezentant hotel

„Dispunem de 60 de camere, dintre care 4 apartamente, 52 de camere duble care au fost recent renovate, bază de tratament, unde se poate face saună, masaj, jacuzzi.”

Turiștii sunt așteptați să sosească, iarna aceasta, în număr cât mai mare în frumoasa stațiune bihoreană, iar organizatorii le promit acestora că vor avea parte de momente de neuitat.


Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Candidații USR-PLUS din Bihor își propun dezvoltarea infrastructurii și a turismului în județ ( 3 Septembrie 2020 )

  Infrastructura și turismul, principalele domenii pe care candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan, vrea să le dezvolte în următorii patru ani!

 • Pandemia de COVID-19 a prăbușit turismul românesc ( 2 Septembrie 2020 )

  Efectele pandemiei asupra turismului românesc se văd în statistici: sosirile înregistrate în structurile de primire turistică au scăzut cu 44,4%.

 • Românilor li se recomandă să amâne călătoriile ( 20 August 2020 )

  Ministerul Afacerilor Externe le cere românilor să plece în străinătate doar dacă deplasările sunt esențiale.Recomandarea este făcută ținând cont de contextul evoluției pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum și al măsurilor adoptate de autoritățile române pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. 

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 • Stâna de Vale, locul în care te-ai întoarce oricând ( 19 Iulie 2020 )

  Daca îți place distracția, dar și liniștea, dacă ești pasionat de trasee montane, dar și de relaxare în mijlocul naturii, dacă vrei să scapi de canicula și aglomerația din zonele urbane, dar mai ales dacă îți dorești o excursie prin țară, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, avem noi soluția! Stâna de Vale este locul ideal, unde te poți refugia împreună cu familia sau prietenii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2