Date companie
 
 
 
 

Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, schi, Stana de Vale
 

Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

ANDRADA REȘTE, reporter

"Încă de la primele ore ale dimineții, turiștii au luat cu asalt stațiunea montană Stâna de Vale. Iubitorii de adrenalină se pot bucura, aici, de pârtia de schi reamenajată."

Frumoasa stațiune amplasată la doar 70 de kilometri de Municipiul Oradea pune la dispoziția turiștilor atracții pentru toate vârstele, de la cei mici până la cei mari.

SEBASTIAN CIOTA, administrator pârtie

„Turiștii care vin la Stâna de Vale pot să se bucure de următoarele servicii: avem teleski, atât pentru adulți, cât și pentru copii, care funcționează la capacitate optimă. Alt serviciu pe care putem noi să-l oferim este săniuța, avem pârtie de săniuță pe care bine ați văzut-o și tubing-ul care este senzațional atât pentru copii, cât și pentru adulți.”

Cele două pârtii de schi, "Cerbul 1", cu o lungime de 680 de metri, respectiv "Cerbul 2", cu o lungime de 800 de metri, sunt atracțiile principale ale stațiunii. Pentru o urcare cu teleschiul, adulții trebuie să plătească cinci lei, iar copiii, patru, în timp ce o tură cu colacul pe pista de tubing costă cinci lei. În plus, cei care nu și-au cumpărat săniuțe sau schiuri, nu trebuie să-și facă griji. Acestea se pot închiria de la baza pârtiei, contra sumei de 20 de lei pentru o săniuță, respectiv 30 de lei, pentru echipamentul de schi.

VOX 
"Cum e să schiezi aici, la Stâna de Vale? Este foarte frumos, mai ales că sunt două pârtii acum. Îmi place foarte mult să merg pe pârtia aceasta.”

VOX 

"De unde vii? Din Oradea! Și cum de ai ales să vii în această stațiune monatnă? Păi am fost și anul trecut și anul trecut și mi-a plăcut pârtia pentru că era aerul curat și zăpada care era numai bună pentru schiat."

VOX 

"De unde veniți? Din Arad suntem și venim de foarte mulți ani la Stâna de Vale, pentru noi Stâna de Vale reprezintă o parte din sportul și viața noastră. Ne place foarte mult."

După o zi încărcată de adrenalină și voie bună pe pârtie, turiștii își pot încheia ziua la hotelul din stațiune, care beneficiază de toate condițiile pentru relaxare și distracție. Pe lângă confortul la standarde ridicate, hotelul dispune de o bază de tratament, unde clienții se pot bucura de saună, masaj, magnetoterapie sau hidroterapie.

MIRELA MARIN, reprezentant hotel

„Dispunem de 60 de camere, dintre care 4 apartamente, 52 de camere duble care au fost recent renovate, bază de tratament, unde se poate face saună, masaj, jacuzzi.”

Turiștii sunt așteptați să sosească, iarna aceasta, în număr cât mai mare în frumoasa stațiune bihoreană, iar organizatorii le promit acestora că vor avea parte de momente de neuitat.


Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 • Drepturi și obligații, în cazul anulării vacanțelor din cauza coronavirusului ( 3 Martie 2020 )

  Turiștii care vor să își anuleze vacanțele în zonele care nu se află în carantină din cauza coronavirusului chinezesc NU își vor primi banii înapoi și trebuie să respecte prevederile contractuale. Anunțul a fost făcut de Dragoș...

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Turul României la Ciclism, aproape de start ( 3 Septembrie 2019 )

  O săptămână până la startul celei de a 52-a ediții a Turului României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei. Maratonul sportului pe două roți se va desfășura în perioada 11-15 septembrie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2