Date companie
 
 
 
 

Stâna de Vale, raiul alb din Apuseni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, zapada, instalatii, varstnici, stana, vale, statiune, ski
 

Partie modernă de tubbing pentru copii, instalație de baby-ski, partie de ski cu instalație de transport pe cablu, condiții excelente de cazare. Nu vorbim despre o stațiune din Austria, ci de una de top din România. Mai exact, despre Stâna de Vale, raiul alb din Apuseni, în inima Bihorului. Aflata la aproximativ 20 de kilometri de Beiuș, stațiunea Stana de Vale este înzestrată cu cel mai ozonificat aer din România, cu cea mai mare încărcătură de ioni negativi care stimulează și armonizează majoritatea proceselor vitale din organism, inclusiv pe cele din sfera psihicului și din cea a emoționalului. Toate acestea sunt atestate de specialiștii care au studiat condițiile zonei.

VOX "- Ce părere aveți de noutățile din acest an? - Practic, n-am fost anul trecut aici, dar față de alți ani, cu mult, mult mai bine. Se vede și organizarea și e altfel!"

VOX "Am văzut ați ales noua distracție din Stână? E foarte, foarte fain, distractiv, mai bine și cu săniuța, cu sky-urile, fiecare cu ale lui, îmi place."
Despre pârtia modernă de tubbing pentru copii, instalația de baby-ski, pârtia de ski cu instalație de transport pe cablu turiștii au numai cuvinte de laudă.

MOISE IAGĂR, director agenție de turism "Stâna de Vale în acest an îmbracă o haină nouă, are o instalație de urcat pe cablu complet reabilitată pe o lungime de 600 de metri și o diferență de nivel de 116 metri și pârtia de sky pe care o deservește. De asemenea, ca o noutate este baby-sky pentru copii, care a fost amenajat în spațiul existent între fosta pepineră de brazi, care există în Stâna de Vale. În același timp, ca o noutate și pentru munții Apuseni poate, este instalația de tubbing, care este deservită de o bandă rulantă."

VOX "Cum e noua senzație de la Stâna de Vale? - E frumoasă!"

Condițiile specifice zonei conferă stațiunii din inima Apusenilor calități unice deosebit de apreciate de iubitorii sporturilor de iarnă și de turiștii care sunt atrași de relaxarea în raiul zăpezii. Astfel, Stâna de Vale este locul cu cea mai mare grosime și persistență a stratului de zăpadă pe perioada unui an din România. Acest loc binecuvântat de Dumnezeu oferă bucuria sportului și a relaxării tuturor, indiferent că sunt copii sau vârstnici.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2