Date companie
 
 
 
 

Start la reduceri in magazine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : reduceri, start
 

Start la reduceri. Magazinele au început deja sã taie mult din prețuri, deși mai este o saptamana pana la deschiderea oficiala a sezonului de discount. Reducerile sunt cuprinse, în general, între 30 si 50%, dar ajung și la 70%, în unele cazuri.

VOX: Promoțiile sunt la cele de barbați. Aceasta pereche a fost 269 și acum este 169. Mai este ghetuța aceasta care la fel a fost redusă de la 319 la 220 de lei.

VOX: Peste 50 la sută la majoritatea produselor. Prin urmare, pentru cei care nu au primit de la moșu tot ce și-au dorit acum au ocazia să vină să-și aleagă toate produsele dupa gust.

Așa cã doamnele nu au așteptat sã fie rugate și cu banii rãmași după sãrbãtori au luat magazinele cu asalt în cãutarea de chilipiruri.

VOX::Ați venit sã vânați reducerile? Cum vi se pare prețurile? Mi se par bune sã știți. Si calitatea buna. Ce v-a atras atentia? Uite stofa asta care nu mai exista de mult.

VOX: Ce anume v-ați dorit sã vã cumpãrați? Depinde. Pantaloni, bluze, vedem ce gãsesc.

VOX: Pe ce ai pus ochii? În general pe jeansi, bluze. Sunt pasionatã de tot ce înseamnã skinny.

Oficial, perioada reducerilor începe pe 15 ianuarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Programul Start UP Nation 2018, în pregătire ( 1 Noiembrie 2018 )

  Programul Romania Start-Up Nation 2018, aproape de lansare! În cadrul programului, firmele noi ar urma să primească ajutoare de la stat de maximum 200.000 de lei fiecare, în anumite condiții. Anul acesta, programul pune accent

 • Start al festivalului Namaste India, la București ( 16 Mai 2016 )

  Start al festivalului Namaste India, la București! Evenimentul inaugural s-a desfășurat ieri seară la Teatrul Elisabeta, într-un cadru muzical, susținut de Vijay Iyer Trio, desemnat de Downbeat drept „Cel mai bun grup de jazz al anului 2015”.

 • Imediat după Anul Nou, magazinele au ieftinit hainele și încălțămintea ( 4 Ianuarie 2016 )

  Au început reducerile în magazinele din mall-uri! Hainele, dar și încălțămintea sunt mai ieftine acum și cu 50%. Cum TVA-ul a scăzut de la 24 % la 20%, toate produsele, cu exceptia alimentelor, s-au ieftinit. Oficial, perioada reducerilor va începe pe 15 ianuarie. Atunci comerciantii vor ieftini marfa cu până...

 • 3 puncte pentru Național 24 Plus ( 18 Septembrie 2014 )

  S-a dat startul celei mai importante competitii destinate institutiilor media, Cupa Presei "National media" la fotbal editia 2014. Săptămână de săptămână, pâna la sfârșitul anului, 8 echipe îsi vor disputa titlul de cea mai bună echipa a presei românești. In prima etapă cap de afiș au fost meciurile dintre echipele Radio Romania Actualitati si National tv si echipele National 24 plus si Prosport. 

 • Peste 8.000 de alergători din 50 de țări, așteptați la Maratonul Internațional de la București ( 3 Iulie 2014 )

  Peste 8.000 de alergători sunt așteptați la cea de-a șaptea ediție a Maratonului Internațional de la București, care va avea loc pe 4 și 5 octombrie. Participanții, care vor veni din peste 50 de țări, vor lua startul din Piața Constituției. Ambasadorul evenimentului este Constantina Diță, campioană olimpică la maraton, în 2008, la Beijing. Constantina Diță a anunțat că se va retrage din activitatea sportivă, cu ocazia Maratonului Internațional București.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2