Date companie
 
 
 
 

Start la semimaratonul International Bucuresti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, curse, semimaraton
 

Capitala a gazduit in acest sfarsit de saptamana prima editie a Semimaratonului International Bucuresti. Duminica incepand cu ora 9:30, alergatori profesionisti sau amatori au luat startul in Piata Constitutiei in probele de semimaraton individual pe o distanta de 21 km sau stafeta - 2x10,5 km, cursa individuala de 10 km sau cursa populara de 3,5 km, aceasta din urma adresata tuturor celor cu varste de peste 13 ani.

VOX: "Lumea vine mai mult de sanatate de participare ca sa se bucure mai mult pentru cros"

VOX: ""Mi se pare foarte frumoasa atmosfera este prima oara cand particip nu sdunt sportiv de performantaclar am zis sa incerc."


VOX: "Din punct de vedere al sportului de masa e un avantaj foarte mare face lumea sa se indrepte catre sport"

OANA NASTASE, organizator: "Este o zi foarte frumoasa sunt foarte multi oameni care se bucura de zi si de alergare avem premii foarte multe in combustibil, biciclete, role, jucarii, bani premii in echipamente sportive, in produse, vouchere."

Nu au fost uitati nici copiii, pentru ei organizatorii pregatind o cursa structurata pe categoriile 4-6 ani, cu un traseu de 0,5 km. Cei cu varste intre 7-9 ani si 10-12 ani au alergat pe un traseu de 1 km.

VOX: "Mi se pare foarte frumos , ceva asa distractiv si de abia astept sa alerg"

Semimaratonul sustine strangerea de fonduri atat pentru actiuni de ecologizare, cat si pentru actiuni sociale, desfasurate de asociatii caritabile. Iubitorii sportului care nu au putut participa la acest semimaraton mai au o sansa in toamna cand pe 7 octombrie va fi organizata editia 2012 a maratonului Bucuresti. Competitia este acreditata international, inscrisa in lista oficiala a maratoanelor lumii si afiliata in Asociația Internațională a Maratoanelor Stradale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2