Date companie
 
 
 
 

„Start Show România”, la superlativ

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, andrei, show, start, titus
 

„Start Show România”, spectacolul de divertisment si muzică live produs și difuzat de Național TV, apreciat de tot mai mulți telespectatori, atrage și atenția celebrului realizator de emisiuni radio și coordonator al redacției de muzică ușoarădin cadrul Radio România Actualități, Titus Andrei. Start Show face o figură frumoasă în peisajul emisiunilor de gen de pe posturile de televiziune, prin atmosfera destinsă, prin emoție, prin valoarea artiștilor, spune Titus Andrei și îi prevede un viitor lung.

prin telefon: TITUS ANDREI, realizator, Radio România „Mi-aș dori ca din prima zi a Noului An, Start Show sa rămână si să se mențină si să dureze acolo între preferințele telespectatorilor”. 

Titus Andrei își amintește cu plăcere de un moment special al emisiunii, unde a auzit un tangou al lui Bogdan Tașcău, interpretat foarte bine de Adrian Enache, unul dintre prezentatorii show-ului. Un prezentator cu greutate, spune Titus Andrei. Cunoscutul realizator vorbește la superlativ și despre combinatia reusită dintre cei doi prezentatori, Adrian Enache și Diana Matei. Diana are toate atuurile unei prezentatoare inspirate, intervenții prompte, colorate, corecte și pasaje cântate foarte bine. Adrian Enache are acel dar de a trimite publicul spre muzica de calitate si divertisment, din sala de spectacol, de la radio sau de pe micul ecran, spune Titus Andrei.

prin telefon: TITUS ANDREI, realizator, Radio România ”Start Show este o emisiune bună pe care eu o urmăresc. Astept duminicile să-mi rezerv timp pentru a urmări această emisiune și, sincer să fiu, ascult și Național FM, pentru muzica românească pe are o difuzați”.

Fiecare ediție a spectacolul de televiziune "Start Show România" se află în topul preferințelor telespectatorilor Național TV. Ediția de duminica trecută, un șuvoi de muzică live, coregrafii spectaculoase și momente amuzante, a realizat o medie de audiență de 306.000 de persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost înregistrat la ora 14:44, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 478.000 de persoane. La finalul comentariului privind calitatea la superlativ a Start Show România, Titus Andrei a dorit să transmită și o urare pentru telespectatorii Național TV.

prin telefon: TITUS ANDREI, realizator, Radio România „La Mulți Ani! Bucuria să revină cu sănătate deplină pentru toți”. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2