Date companie
 
 
 
 

”Stația de 10”, în mijlocul clujenilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Caravana 17 aprilie
 

Chemarea ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10” a fost lansată, miercuri, la Câmpia Turzii, în județul Cluj. Ascultătorii care au răspuns invitației lansate de Mihai Dacin au avut parte de momente plăcute și de surprize pe măsură.

MIHAI DACIN, realizator, Național FM ”Salutare tuturor! Vă salut din Câmpia Turzii, unde, astăzi, am poposit cu caravana. La Câmpia Turzii ne-a întâmpinat ploaia și avem o temperatură destul de scăzută, însă, muzica de la Național FM a încântat sufletele tuturor ascultătorilor. Le mulțumim celor care au venit să ne viziteze în ciuda vremii nefavorabile. Nu ne lăsăm bătuți, avem energie, avem combustibil și mergem mai departe. De la Câmpia Turzii, următoarea stație este Zalău și ne vedem mâine acolo. Le mulțumim tuturor celor care ne ascultă, ne susțin și, bineînțeles, sunt alături de noi, în această aventură. Mulțumim!"

Aventura lui Mihai Dacin cu radiorulota prin țară continuă, până pe 26 aprilie. Ascultați Național FM, pentru a afla programul ”Stației de 10” și a vă bucura de muzică românească de calitate.


”Stația de 10”, în mijlocul clujenilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2