Date companie
 
 
 
 

Stația de 10, în orașul de pe Bega

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Caravana National FM 3 aprilie
 

Caravana Național FM a poposit, miercuri, la Timișoara. Ascultătorii postului de radio Național FM din Timișoara au răspuns invitației îndrăgitului realizator de radio Mihai Dacin pentru luna aprilie, ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10”, și au avut parte de surprize muzicale și nu numai.

(AMBIANȚĂ MUZICALĂ)

 MIHAI DACIN, realizator, Național FM ”Caravana Național FM este, astăzi, în Timișoara, a treia stație de 10 este Timișoara. Le mulțumim celor care au venit alături de noi, care au interacționat împreună cu noi. Absolut senzațional să aflu câtă bucurie aduce această emisiune, în sufletele celor care ne ascultă, din Timișoara și din împrejurimi. Oameni de toate vârstele au venit la caravană, au fost recompensați cu cadouri din partea stației de 10 și a echipei Național FM, care le mulțumește prin prezența mea aici și prin tot programul pe care îl difuzăm, inclusiv prin această supercaravană. Mergem mai departe cu gândul, să întâlnim câți mai mulți români, amatori de muzică românească, mergem la Moșnița Nouă, pe strada principală, nr. 2, suntem acolo în a patra stație de 10. Fiți cu noi, în Caravana Național FM 2024! Mulțumim!”

Până pe 26 aprilie, studioul de radio aflat la bordul unei autorulote va parcurge un itinerariu care include cele mai importante orașe din țară.


Stația de 10, în orașul de pe Bega

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2