Date companie
 
 
 
 

”Stația de 10”, la Zalău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caravana National FM 18 apr
 

Caravana Național FM a transmis mesajul ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10”, joi, la Zalău. În ciuda vremii neprielnice, ascultătorii au răspuns chemării lansate de Mihai Dacin.

MIHAI DACIN, realizator, Național FM ”Salutare, oameni buni! Vă salut din Zalău. După cum puteți observa, s-a răcit, plouă destul de tare, dar ploaia nu ne-a împiedicat să ne întâlnim cu prietenii noștri de aici și, bineînțeles, să socializăm după emisiunea ”Stația de 10” care se difuzează la Național FM România, din radiorulotă, în perioada 1 – 26 aprilie. Cu toate acestea, suntem determinați ca, în ciuda vremii, să mergem mai departe, pentru că avem în plan să ajungem în următoarea stație. Mâine, 19 aprilie, de la ora 10:00, ”Stația de 10”, transmisă din radiorulota Național FM, se va desfășura din Baia Mare. Hai să ne cunoaștem!”


Aventura lui Mihai Dacin cu radiorulota prin țară continuă, până pe 26 aprilie. Ascultați Național FM, pentru a afla programul ”Stației de 10” și a vă bucura de muzică românească de calitate.


”Stația de 10”, la Zalău

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2