Date companie
 
 
 
 

Stația dintre Berceni și Șoseaua de Centură va fi gata în 2021

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : metrou, statie
 

O nouă stație de metrou va fi construită pe Magistrala 2! Metrorex și Primăria Sectorului 4 al Capitalei vor demara un proiect comun de construcție a unei stații de metrou la nivel suprateran, între stația de metrou Berceni, actual capăt de linie al Magistralei M2, și Șoseaua de Centură. Lucrările vor demara în prima parte a anului viitor și vor fi încheiate până la jumătatea anului 2021. Potrivit primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, până la sfârșitul acestui an, specialiștii de la metrou vor realiza studiul de fezabilitate, care va costa 1,3 milioane de lei, urmând ca prin acesta să fie stabilit costul final al lucrărilor, și felul în care va arăta stația. Costurile construcției vor fi suportate integral din bugetul local al Sectorului 4.

DANIEL BĂLUȚĂ, primar, Sector 4

"Doar în acest an am avut, grație investitorilor, derulate la nivelul Sectorului 4 o creștere de aproximativ de 20 de procente a veniturilor proprii a primăriei sectorului 4, prin aceste măsuri de investigație pe care le avem.......... obținută după 31 decembrie 2018.”

DUMITRU ȘODOLESCU, director general, Metrorex

” Magistrala 2 făcea parte din proiectul 2019 - 2024, aceasta soluție pe care am găsit-o cu primăria sectorului 4....... conformitate cu planul strategic pe care îl avem.”

Rețeaua de metrou a Municipiului București se întinde pe 71 de kilometri, distribuiți pe patru linii magistrale și 53 de stații. În prezent, se află în construcție Magistrala 5, cuprinsă între Râul Doamnei - Hașdeu. Primul tronson al acesteia are o lungime de 6,8 km, pe parcursul cărora sunt prevăzute 10 stații.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2