Date companie
 
 
 
 

Stațiunea Băile Felix, asaltată de mii de turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, ape, baile, felix, statiunea, termale
 

Stațiunea Băile Felix îi atrage ca un magnet pe turiști, care, și week-end-ul acesta, au venit cu miile, pentru a se bucura de efectele curative ale apelor termale. Gradul de ocupare al stațiunii bihorene a ajuns, astfel, la aproape sută la sută, spre satisfacția proprietarilor de pensiuni și hoteluri din zonă.

VOX "– Ce vă place cel mai mult aici? – Bazinul cu valuri."

VOX "- De ce Băile Felix și nu Marea Neagră? – Pentru că este curat, este sănătos. – De unde sunteți? – Venim de la Vatra Dornei. Este prima dată, când am venit aici!"

VOX "- De unde ești? – Din Deva. – Și câți ani ai? - 8 ani. – Ai mai fost la Felix? – Da! – Și îți place aici? – Da!"

MIRCEA TARĂU, medic "Procedurile medicale pe care le facem noi pacienților noștri, în baza noastră de tratament, se adresează în primul rând suferințelor aparatului locomotor. Mă refer la reumatismul cronic degenerativ și reumatismul inflamator, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni neurologice, de genul discopatiilor și al herniilor de disc."

VOX "- Cum vă simțiți la Băile Felix? – Foarte bine! Am venit prima dată și chiar sunt mulțumită! Neașteptat, nu credeam că o să fie atât de bine. Nu-mi mai vine să plec. – Ce tratament faceți acum? – Este un tratament antistres."

VOX "Am stat 12 zile, ne-am simțit foarte bine. Am făcut tratament și o să mai venim. Ne-a plăcut! –De unde veniți? -Din Germania."

Hotelierii din zonă estimează un aflux de peste 250.000 de turiști, în actualul sezon estival.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2