Date companie
 
 
 
 

Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, concert
 

Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

VOX 
"Bună dimineața, Alex, și la mulți ani! Ce le-ai adus adus matinalilor Național FM? Bună dimineața! Am adus o plăcintă caldă."

Matinalii se află de câteva zile pe litoralul românesc, acolo unde, timp de o săptămână, le-au dat deșteptarea, în fiecare dimineață la ora 8:00, oamenilor aflați la mare. Crina Matei, Ștefan Stan, Mihai Mărgineanu sau Maria Buză sunt doar câțiva dintre artiștii de renume care le-au trecut pragul studioului, săptămâna aceasta, colegilor noștri de la Național FM. Turiștii veniți la Marea Neagră, chiar și din cele mai îndepărtate colțuri ale țării, s-au bucurat de vremea frumoasă de afară și de prezența echipei Național FM. Unii dintre ei au avut șansa să ocupe chiar scaunul de invitat al emisiunii și să fie inițiați în tainele radioului.

VOX  
"Ne bucurăm că am reușit să venim, să-i întâlnim și live, ascult Național FM de când sunt ei, cel puțin, dar și înainte ascultam și mă bucur foarte mult că am reușit să ajung astăzi aici."

VOX 
"Salut, David! Cum a fost întâlnirea ta cu Mișu Găinușă și Oana Paraschiv? A fost foarte tare întâlnirea."

Cei care au încheiat seria emisiunilor de dimineață de la malul mării au fost artiștii Stelu Enache și Nico. Ei s-au simțit extraordinar alături de Oana și Mihai, dar și de ascultătorii Național FM.

STELU ENACHE, artist

"Întâlnirea cu Mihai și cu Oana a fost extraordinară, uite că am venit și eu cu soarele asta extraordinar de frumos dacă îl vezi."

NICO

"Întotdeauna îmi face plăcere să vin la voi pentru că sunt doi oameni minunați, îi iubesc foarte mult pentru tot ceea ce fac, în primul rând și în al doilea rând, ca oameni, sunt excepționali. Mulțumesc foarte mult pentru invitație, oricând aș veni la voi."

Pe lângă cei doi artiști, sărbătoritul zilei de astăzi, Mihai Găinușă, a avut parte și de un invitat special.

ANDREI MIHAI GĂINUȘĂ
"Bună dimineața! Stăm de vorbă cu? Andrei Mihai Găinușă! Mamă, dar ce coincidență, și pe mine mă cheamă la fel, Mihai Găinușă. Cine ți-a dat numele asta? Tu!"

Matinalii Oana și Mihai au dorit să le mulțumească turiștilor, dar și ascultătorilor care au fost alături de ei în această săptămână și îi invită să participe și la cele două spectacole de excepție din acest weekend.

OANA PARASCHIV ȘI MIHAI GĂINUȘĂ, realizatori Matinal Efervescent

"Cum ți s-a părut săptămâna asta la mare? A fost prea frumoasă și vreau să ne întoarcem aici. Frumoasă până acum, dar de acum încolo o să fie și mai frumoasă și o să puteți participa și o să puteți participa și voi la ce se întâmplă aici și în această seară, la concerte live la Princess Summer Club."

În mai puțin de o oră, matinalii vă așteaptă la un concert live de excepție, cu muzică românească, într-unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia. Ștefan Stan, Adrian Enache, Nico și membrii trupei Zero sunt pregătiți să încingă atmosfera. Mâine seară, pe scenă vor urca rând pe rând, trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas și Tavi Clonda, dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Zilele Chitilei, sărbătoare cu invitați de seamă și concert pe stadion ( 8 Septembrie 2019 )

  Zilele Chitilei, sărbătorite cum se cuvine, în acest weekend! Peste 2.000 de oameni s-au adunat pe stadionul din localitate, la concertul susținut artiști cunoscuți, printre care Lora, Bere Gratis, Nicu Paleru, Matilda Pascal Cojocărița...

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 • Național FM, pe litoral ( 26 August 2019 )

  Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2