Date companie
 
 
 
 

Ștrandurile și piscinele, redeschise de luni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masuri, costuri, club, piscina, strand, coronavirus, redeschid
 

De luni, cluburile de vară cu piscine exterioare pot primi iarăși clienți. Administratorii sunt obligați să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, în baza căruia își pot desfășura activitățile. După noile reguli, se merge la ștrand doar cu programare. Fiecărui client i se va măsura temperatura, care nu trebuie să depășească 37.3 grade C, să aibă prosopul său, adus de acasă sau ambalat individual de la spălătorie. De asemenea, șezlongurile trebuie amplasate la o distanță minimă de doi metri unul față de celălalt. În piscină, fiecare persoană trebuie să aibă un spațiu de cel puțin 12 metri pătrați.

LAURENȚIU MUNTEANU, director marketing "Suntem în ultima fază a pregătirilor pentru așteptarea vizitatorilor parcului. Unul dintre cele mai importante lucruri este tratarea apei. Noi avem un sistem special de tratare a a ei."

CHRISTOS ARGIROUPULOS, manager parc acvatic "Anul ăsta e puțin diferit. Am schimbat puțin parcul, o nouă intrare și o nouă ieșire la parc. Am pus limită pentru fiecare șezlong, cu doi metri între ele. Suntem pregătiți, așteptăm oameni."

Deși parcul acvatic la care am filmat dispune de 7.000 de șezlonguri, după noile norme vor putea fi folosite maximum o mie dintre ele. Mulți dintre antreprenori sunt sceptici cu privire la faptul că, în noile condiții, vor putea să-și acopere toate costurile de întreținere a afacerii, inclusiv salariile.


Ștrandurile și piscinele, redeschise de luni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2