Date companie
 
 
 
 

Strategia de finanțare a României, subiect de discutie intre delegatia F.M.I. si ministrul de Finante

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fmi, guvern, imprumuturi, ministerul, finantelor, delegatia
 

Delegația FMI discută la Ministerul Finanțelor Publice modul în care specialistii romani si-au propus să facă rost de bani în acest an. Expertii Fondului vor sa vada de câte împrumuturi crede Guvernul că este nevoie in 2011 pentru a plăti la timp salariile, pensiile, dar și creditele mai vechi luate de stat.

GHEORGHE IALOMIȚIANU, ministrul Finanțelor "Noi am discutat despre rezultatele prevãzute în acord la sfârsitul lunii martie. Sunt niste rezultate foarte bune, apreciate. Rezultatele pe TVA sunt bune, ne-au asigurat încasãrile din TVA sã plãtim arieratele."

MIHAI TĂNĂSESCU, reprezentantul României la F.M.I. "-Mai poate fi modificat calendarul titlurilor de stat? -Cele care sunt pe piata internã e foarte bine stabilit. Este de vãzut pentru o posibilã iesire pe piata externã care sunt si care este reactia investitorilor vizavi de o astfel de potentialitate a costurilor. E o imbunãtãtire pe taxa pe valoare adãugatã, probabil nu atât de mult cât ar fi trebuit, dar prin reformele si noul program de mãsuri aceste colectãri vor creste în 2011."

Volumul de împrumuturi prin titluri de stat care trebuie refinanțat este de aproximativ 34 de miliarde de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2