Date companie
 
 
 
 

Străzile și bulevardele din Capitală sunt pline de gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, strazi, gropi, soferi
 

În plină iarnă, strãzile din București aratã deja ca dupã bombardament! Bruma de zãpadã căzută în ultimele sãptãmâni a dus la apariția, în asfalt, a unor cratere ce-i pun în pericol pânã și pe șoferii cu experiențã. Asfaltul de proastã calitate nu face fațã temperaturilor scãzute și nici greutății vehiculelor.

VOX "Sunt de groazã. Gândiți-vã cã în fiecare an dupã ce se terminã iarna te aștepți la un set de bucșe, la un set de roți noi, la un set din toate."

VOX "Mai înainte am zis cã ne rãmâne o roatã acolo, sã mor! Deci, mai în spate e o groapã, am zis cã ne rãmâne o roatã."

Șoferul a scãpat, deocamdatã, cu mașina întreagã, dar nu se știe cât îl ține norocul, că e plin Bucureștiul de gropi. De exemplu, la intersecția dintre Calea Griviței și Strada Buzești, nervii șoferilor dau un test greu în trafic. Aici, strãzile aratã ca dupã rãzboi.

VOX "Pentru toatã lumea e aventurã, nu doar pentru noi."

CARMEN DINCÃ, purtător de cuvânt, Administrația Strãzilor București "Strãzile care se aflã în întreținere sunt întreținute desigur. Vorbim despre strãzile care nu sunt în întreținere, strãzi care nu au mai fost reabilitate din lipsã de bani."

În timp ce conducãtorii auto sunt nevoiți sã facã slalom printre gropi, autoritãțile spun cã nu existã bani pentru reparații. În ceea ce privește posibilitatea aplicării de sancțiuni în cazul celor care au reparat de mântuială asfaltul, anul trecut, nimeni nu pare să fi auzit de așa ceva. Șoferii care nu vor sã plãteascã reparațiile mașinilor cu bani din buzunar pot da în judecatã administratorul drumului. Multe companii de asigurãri au procedat în acest fel, recuperându-și banii în instanțã, dupã ce i-au despãgubit la timp pe șoferi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un locuitor din Chiajna critică ironic măsura carantinării ( 23 Noiembrie 2020 )

  Carantinarea localităților de lângă capitală a stârnit indignarea locuitorilor, care o consideră o măsură fără rost. Oamenii spun că o astfel de măsură încurcă și mai mult viața de zi cu zi, fără a avea...

 • Emy, dansatoarea pe manele, candidat pentru funcția de inspector D.S.P. ( 20 Noiembrie 2020 )

  Candidatură bizară, la Direcția de Sănătate Publică București! Emy, o tânără dansatoare de manele, apare candidată pentru un post de inspector la D.S.P.. Potrivit B1 TV, dansatoarea, Maria Emylia Florescu pe...

 • Restricții prelungite ( 2 Noiembrie 2020 )

  Restricțiile actuale din Capitală se mențin! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit în această dimineață pentru a stabili măsurile pentru următoarele două săptămâni. 

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Noi restricții impuse în București, după intrarea în scenariul roșu ( 19 Octombrie 2020 )

  Noi restricții pentru bucureșteni! Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență al a hotărât, în urma reuniunii de astăzi, suspendarea mai multor activități. Astfel, începând de la miezul nopții, va intra...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2