Date companie
 
 
 
 

Străzile și bulevardele din Capitală sunt pline de gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, strazi, gropi, soferi
 

În plină iarnă, strãzile din București aratã deja ca dupã bombardament! Bruma de zãpadã căzută în ultimele sãptãmâni a dus la apariția, în asfalt, a unor cratere ce-i pun în pericol pânã și pe șoferii cu experiențã. Asfaltul de proastã calitate nu face fațã temperaturilor scãzute și nici greutății vehiculelor.

VOX "Sunt de groazã. Gândiți-vã cã în fiecare an dupã ce se terminã iarna te aștepți la un set de bucșe, la un set de roți noi, la un set din toate."

VOX "Mai înainte am zis cã ne rãmâne o roatã acolo, sã mor! Deci, mai în spate e o groapã, am zis cã ne rãmâne o roatã."

Șoferul a scãpat, deocamdatã, cu mașina întreagã, dar nu se știe cât îl ține norocul, că e plin Bucureștiul de gropi. De exemplu, la intersecția dintre Calea Griviței și Strada Buzești, nervii șoferilor dau un test greu în trafic. Aici, strãzile aratã ca dupã rãzboi.

VOX "Pentru toatã lumea e aventurã, nu doar pentru noi."

CARMEN DINCÃ, purtător de cuvânt, Administrația Strãzilor București "Strãzile care se aflã în întreținere sunt întreținute desigur. Vorbim despre strãzile care nu sunt în întreținere, strãzi care nu au mai fost reabilitate din lipsã de bani."

În timp ce conducãtorii auto sunt nevoiți sã facã slalom printre gropi, autoritãțile spun cã nu existã bani pentru reparații. În ceea ce privește posibilitatea aplicării de sancțiuni în cazul celor care au reparat de mântuială asfaltul, anul trecut, nimeni nu pare să fi auzit de așa ceva. Șoferii care nu vor sã plãteascã reparațiile mașinilor cu bani din buzunar pot da în judecatã administratorul drumului. Multe companii de asigurãri au procedat în acest fel, recuperându-și banii în instanțã, dupã ce i-au despãgubit la timp pe șoferi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Percheziții într-un dosar de obținere frauduloasă de credite ( 20 Ianuarie 2021 )

  Zeci de percheziții, în București și în cinci județe, într-un dosar de obținere frauduloasă de credite! Polițiștii, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 32 de percheziții domiciliare, în locuințele unor persoane...

 • Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în trafic ( 20 Decembrie 2020 )

  Șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, prinși de polițiști în Capitală! Mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic sâmbătă seară de către oamenii legii. În urma raziei, polițiștii au identificat un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care se deplasa pe bulevardul Beijing din Sectorul 1.

 • Centrul european de securitate cibernetică, găzduit la București ( 10 Decembrie 2020 )

  România va găzdui noul Centru european pentru securitate cibernetică. Centrul Cyber al Uniunii Europene va fi prima agenție europeană de pe teritoriul țării. Președintele Klaus Iohannis a apreciat, într-o...

 • Șoferii trebuie să-și echipeze mașinile cu anvelope de iarnă ( 5 Decembrie 2020 )

  Cozi la service-urile auto, pentru schimbarea anvelopelor de vară, cu cele de iarnă. Prima ninsoare i-a luat prin surprindere pe șoferii care, de teama amenzilor, se grăbesc să își echipeze mașinile. Potrivit legii...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2