Date companie
 
 
 
 

Strivit de un cilindru

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Mai 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, asfaltare
 

Tragedie în timpul unor lucrări de asfaltare, în comuna Dragomirești, județul Vrancea. Un bărbat a fost strivit de un cilindru compactor, după ce frânele utilajului nu au mai funcționat. Vă avertizăm că imaginile care urmează vă pot afecta emoțional. Bărbatul în vârstă de 43 de ani era într-o căruță pe marginea drumului si privea cum utilajul cu cilindru presează asfaltul.

vox 
"Conducătorul unui cilindru compactor, aparținând unei societăți care efectuează lucrări în zona drumului, în timp ce urca o rampă, a rămas fără frâne. Cilindrul a luat-o la vale si a accidentat un căruțaș care se afla cu căruța în staționare pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul căruțașului."

Potrivit martorilor, conducătorul auto ar fi sărit din utilaj, în momentul în care a văzut că nu poate să îl stăpânească. Bărbatul din căruță însă, care avea picioarele amputate, nu a putut să se salveze.

vox 
"Era în căruță, el n-are picioare, are tăiate picioarele, era în caruta pe scândura în față."

vox 
"Am fost lângă el acolo, în ochii mei l-a.... - Cum s-a întâmplat? Șeful care e cu asta roșie avea viteză. Eu n-am știut că merge cu viteză și zic "dă-te mai așa, că dă peste noi", i-am făcut semn să se dea la o parte și nu s-a dat la o parte."

Bărbatul care a murit era tatăl a trei copii. Politiștii au deschis o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână ( 30 Septembrie 2020 )

  Un tânăr de 22 de ani din județul Vaslui a murit, după ce a căzut într-o fântână aflată în lucru. El a fost acoperit de pământ, pentru că pereții puțului nu erau încă betonați. Mai multe echipe de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit la locul incidentului.

 • Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat ( 11 August 2020 )

  Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat. Ore întregi s-au chinuit pompierii să-l scoată de sub pământ. Nenorocirea s-a produs între localitățile Tureni și Petrești.

 • Zsolt Torok a fost găsit mort în Munții Făgăraș ( 17 August 2019 )

  Final tragic pentru un alpinist român! Bărbatul în vârstă de 45 de ani, a fost căutat, sâmbătă, de salvamontiști și jandarmi din județele Sibiu și Argeș. Din păcate acesta a fost găsit decedat. Este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobărât mai multe recorduri în alpinismul românesc și mondial.

 • Tragedia unei mame ( 24 August 2018 )

  Scene de coșmar pe malul râului Siret, în zona municipiului Roman. Pompierii au recuperat vineri trupul băiatului în vârstă de șase ani care s-a înecat în urmă cu două zile. 

 • O nouă victimă pe litoral ( 17 August 2018 )

  O nouă tragedie în Mangalia! Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Buzău s-a avânturat în mare, deși era arborat steagul roșu. Conform primelor informații, el a intrat în mare împreună cu un alt bărbat și a încercat să salveze o femeie aflată în pericol de înec. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2