Date companie
 
 
 
 

Studenții din ANOSR își continuă protestele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, protest, ministrul educatiei, daniel funeriu, Organizatia Studentilor, centre universitare, cearsafuri la geamuri, camine studentesti
 

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești continuă protestele inedite în centrele universitare din țară. Arborarea de bannere și cearșafuri albe la geamurile și balcoanele căminelor studențești, dar si pe fațadele universităților, sunt metodele prin care tinerii protestează la adresa ministrului Educatiei, Daniel Funeriu. Nu lipsesc mesajele ironice, asa cum s-a intamplat la Galati.

AMBIANȚĂ (Cei de la Liga Studentilor din Galati cer sprijin pentru protest. Pun un cearsaf alb la geam!)

Actiunile din Petroșani, Alba Iulia, Baia Mare, Suceava, Timișoara, Iași, Constanta Cluj si Bucuresti reprezintă un semnal de alarmă tras de studentii supărati că au fost exclusi din structurile de conducere ale universităților. Tinerii sunt nemultumiti si de noua Lege a Educatiei, care îi obligă să fie prezenți si la cursuri, nu doar la seminarii si laboratoare. Ei au anuntat că vor trimite joi, la ministerul Educatiei, pachete cu alimente, precum acelea primite de studenți de la părinții lor.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2