Date companie
 
 
 
 

Studentul fugar suspect de înjunghierea colegilor de cameră a fost prins

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, iasi, alcool, politisti, roman, camin, injunghiat, colegi, student, universitatea
 

Studentul din Iași acuzat că și-a înjunghiat doi colegi, dintre care unul a decedat, apoi a dat foc camerei de cămin în care aceștia se aflau, a fost prins de polițiști, marți dimineață, la Roman, în județul Neamț. Tânărul, student în anul întâi la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", a fost prins după aproape 24 de ore. Acum, el este audiat de procurori. Potrivit Mediafax, surse apropiate anchetei au declarat că tinerii înjunghiați și agresorul sunt studenți în anul I la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și petrecuseră noaptea de duminică spre luni într-un club din Iași. Când s-au întors, spre dimineață, în camera lor din cămin erau sub influența băuturilor alcoolice. La scurt timp, camera a devenit o scenă a groazei. Tânărul prin în această dimineață este suspectat că și-a înjunghiat colegii de mai multe ori, după care a incendiat camera și a încuiat-o. Unul dintre tinerii înjunghiați a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital.

VOX "Pe fondul consumului de alcool, se pare o altercație care a ajuns în acest stadiu."

Portarul căminului a spart ușa când a auzit strigate de ajutor, iar femeile de serviciu au intervenit cu galeți cu apa. Colegii de cămin ai celor trei studenți au auzit scandalul, însă nu s-au gândit nicio clipa că totul va degenera într-o așa tragedie.

VOX "Nu știm din ce cauză. Se auzea o gălagie foarte mare. Auzeam că lasă că vedeți voi, dar nu am băgat de seama."

VOX "La 7 dimineața s-ar fi simțit miros de fum, cineva a spart o ușă, persoane rănite din câte am înțeles."

Medicii l-au găsit pe unul dintre tineri, care provine din Republica Moldova, în stop cardio-respirator. Au încercat timp de aproape o ora să-l resusciteze, însă inima lui s-a oprit. Colegul sau a ajuns în comă la spital și a fost băgat de urgență în sala de operație.

dr. DIANA CIMPOEȘU, medic șef, Spitalul Sântul Spiridon Iași "Prezența arsura de căi aeriene datorită expunerii la fum în cursul incendiului. Și multiple plăgi injunghiate la nivelul capului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare și superioare

Medicii sunt rezervati în privința șanselor sale de supravietuire ale tânărului găsit în viață. Colegii celor implicați în această dramă spun că cearta dintre ei a pornit de la bani.

VOX "Băiatul pe care acum nu l-au putut salva a dat în datorie celui care a făcut toată chestia asta."

După audiere, suspectul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2