Date companie
 
 
 
 

Supraviețuire miraculoasă, după o cădere de la etajul patru al unui bloc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cadere, sinucidere, bloc, Severin, femeie, turnu, drobeta, iubit, tentativa, cearta
 

Supraviețuire miraculoasă! O femeie s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin, dar a căzut pe o copertină și s-a ales cu doar câteva zgârieturi. Se pare că femeia a vrut să-și ia viața după un conflict cu fostul iubit. Cei doi s-au despărțit acum câteva săptămâni, iar aceasta venise cu o seară înainte să-și ia niște haine din garsoniera în care au locuit împreună. Ea a făcut o criză cumplită de nervi, iar bărbatul a chemat ambulanța.

VOX "A luat-o salvarea și poliția și a dus-o la nebuni. De acolo, cred că a scăpat azi-dimineață."

A fost dusă la psihiatrie, dar a doua zi dimineața a plecat din spital și s-a reîntors la fostul iubit. După o nouă ceartă, femeia s-a aruncat pe geam.

VOX vecin "- A venit salvarea, a luat-o. - Dar de ce? Ce motive avea? - Nu știu! Am văzut-o pe geam, apoi a venit salvarea, că a dat lumea telefon. S-a aruncat pe geam de la etajul patru."

AURORA GRĂMESCU, medic, Ambulanța Mehedinți "Traumatism de cot. Mișca mâini, picioare, cooperantă, conștientă, tensiune bună. Aproape fără probleme intern, în urma ecografiei. N-a avut nimic."

Ea suferă de epilepsie și este la a două tentativă de sinucidere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2