Date companie
 
 
 
 

Surpriză de 1 Iunie, pentru copiii din Chitila

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ziua copilului
 

Zi încărcată de bucurie, pentru copiii din Chitila, județul Ilfov! Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Primăria Chitila a organizat evenimentul "Ziua Porților Deschise”, în care a fost inaugurată noua Școala Gimnazială "Profesor Ion Vișoiu", construită din fonduri europene. Peste 400 de copii și părinți au venit să viziteze noua școală.

CONSTANTIN ȘOLGA, administrator public, Chitila ”Sute de părinți și copii au venit să viziteze școala. Ne bucurăm că astăzi, de 1 iunie, de Ziua Copilului am putut să le oferim o mare bucurie copiilor și tinerilor din Chitila.”

VOX ”Am venit să vizităm noua școală, pentru că mi se pare foarte frumoasă, mai ales totul, că e foarte modern, e minunat.”

ȘTEFANIA DUMINICĂ, director, Școala Gimnazială „Prof. Ion Vișoiu”, Chitila ”Sunt foarte emoționată, pentru că mă uit în jur și văd bucuria copiilor și lucrurile astea ne aduc întotdeauna o stare deosebită.”

EMILIAN OPREA, primar, Chitila ”Ne-am gândit că astăzi ar fi momentul potrivit să facem un cadou copiilor din oraș și această minunată școală, la care lucrăm de ceva timp, de vreo cinci ani de zile, și ce moment mai potrivit am fi putut găsi decât ziua de 1 iunie. Am fost cumva încurcați cu timpul, pentru că am terminat școala relativ recent de finalizat și să așteptăm, până în luna septembrie, să o prezentăm comunității era prea mult. Toți erau nerăbdători să vadă școala.”

VOX ”Sărbătorim cu copiii, la școala nouă. Totul este frumos, totul este nou. Mulțumim domnului primar.”

După vizitzrea noii școli, participanții la eveniment s-au mutat în Parcul Tineret, unde mascotele, jocurile interactive, muzica și surprizele destinate celor mici au creat o atmosferă de sărbătoare.


Surpriză de 1 Iunie, pentru copiii din Chitila

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Copiii au fost sărbătoriți de Casa Regală, la Palatul Elisabeta ( 2 Iunie 2019 )

    Ziua Internațională a Copilului, celebrată în România și în alte 50 de țări! Mai multe institutii sau organizatii au pregatit surprize si evenimente dedicate copiilor. Un astfel de eveniment a fost organizat la Palatul Elisabeta, de Fundația Regală Margareta a României. Invitați au fost peste 200 de copii din programul național Investiție în Mediul Rural, dar și din alte programe sociale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2