Date companie
 
 
 
 

Surprize pentru iubitorii de lectură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, targ, Libris
 

A început cel mai mare festival de carte de la Brașov! Ajuns la cea de-a 14 ediție, Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris i-a primit pe pasionații de lectură cu zeci de surprize. Cei nerăbdători au sosit cu câteva ore înainte de marea lansare.

VIRGIL ONIȚĂ, dir. Târgul Internațional de carte și Muzică – Libris

“Suntem bucuroși că lansarea a avut loc în prezența unui public numeros. Oameni care iubesc cultura si noi asta ne dorim sa aducem langa noi. Vor fi zeci de lansari, vernisaje.”

Vizitatorii au la dispoziție peste 60 de standuri cu volume din domenii variate, jocuri de societate, expoziții de artă, dar și standuri ale caselor de discuri. De asemenea, aceștia pot lua parte la dezbateri și conferințe pe teme religioase și filosofice. Cele mai ieftine cărți pornesc de la doi lei, dar pot ajunge și până la câteva sute de lei bune. În ceea ce privește editurile, acestea fac reduceri de până la 30%. În prima zi a târgului, a fost lansată și Revista Literară Libris. Cele 54 de pagini ale publicației, pentru care echipa editorială a muncit trei luni, pun accentul pe literatura brașoveană.

ADRIAN LESENCIUC, președ. Uniunea Scriitorilor din România, filiala Brașov

“Este o revistă care aduce in prim-plan activitatea scriitoriceasca de la Brasov si ceea ce este mai important in literatura romana actuala. Sunt scoase in evidenta aparitiile recente, importante atat pe plan international cat si pe plan local.”

Cei care nu au ajuns astăzi la târg mai pot veni până pe 2 aprilie. Evenimentul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2