Date companie
 
 
 
 

Suspect de crimă fugit inițial, reținut după ce s-a întors la locul faptei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, retinut, arest, politisti, mandat, tanar, injunghiat, crima, iubita
 

Crimă, în cartierul Berceni din Capitală! Un bucureștean și-a ucis iubita, după care a fugit de la locul crimei. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a atacat-o pe femeie după o ceartă crâncenă. El a înjunghiat-o chiar în fața a doi dintre copiii lor, după care s-a urcat într-un taxi și a dispărut.

VOX "Criminalul a fugit! Nu am văzut nimic, doar ce am auzit. Au sunat neamuri de la țară și am venit toți încoace. A fugit cu un taxi!"

Surprinzător, la scurt timp, individul s-a întors însă acasă, din cauză că își uitase telefonul. Nu știa că iubita sa murise. Furioase, rudele femeii au fost la un pas să-l linșeze.

VOX "- De ce o acuză? - Ei știe familia lor de ce o acuză, dar nu trebuia să îi ia viața. Era o fată bună, își vedea de treaba ei. S-a dus să producă. Avea și copii. S-a dus să și producă pentru copiii ei, pentru că bărbatul era cel mai puturos om posibil."

Tatăl suspectului susține, însă, că fiul său este o persoană liniștită.

VOX "- Băiatul dumneavoastră era violent? - Nu, domnule, nu! - Dacă nu era violent, cum a ajuns să o înjunghie de față cu copiii? - Nu știu, domnule! Eu nu am fost acasă."

De cum l-au văzut pe suspect, oamenii legii l-au pus la pământ și l-au încătușat, după care l-au dus in fața procurorului. El a fost prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul avea trei copii cu tânăra pe care a ucis-o. Vecinii spun că săvârșit crima din gelozie, după ce a aflat că iubita sa ar fi avut un amant.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2