Date companie
 
 
 
 

Suspectul dublului asasinat de la Sighișoara, arestat preventiv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arestat, preventiv, suspect, asasinat, Sighisoara, vecin, dublu
 

Principalul suspect în cazul dublului asasinat care a îngrozit Sighișoara a fost arestat preventiv. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, care ar fi ucis doi pensionari, soț și soție. Bărbatul, care era chiar vecinul victimelor sale, și-a recunoscut fapta și a mărturisit că i-a omorât pe bătrâni din cauză că l-ar fi surprins în timp ce fura din casa lor. Polițiștii spun că nu era pentru prima oară când tânărul intra pe ascuns în locuința fostului pastor. Acesta nu au depus însă niciodată plângere la poliție.

AMBIANȚĂ "-De ce ai intrat în casă? -De ce i-ai omorât? -Ne spui?"

AMBIANȚĂ "Dispune arestarea prevenitvă a inculpatului Istrate Radu Ioan cu date personale, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor deoasebit de grav, tâlhărie și violare de domiciliu."

ANGELA BARBU, purtător de cuvânt, Parchetul Mureș "Învinuitul a fost audiat și a recunoscut săvârșirea faptelor."

Cei doi soți au fost descoperiți fără suflare chiar de fiica lor. Medicii legiști au constatat că bătrânii aveau mai multe lovituri pe corp și în zona capului. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul,  care nu are antecedente penale, riscă închisoare pe viață pentru tâlhărie, violare de domiciliu și omor deosebit de grav.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2