Date companie
 
 
 
 

Susținătorii din țară ai lui Băsescu au venit cu autocarele, la mitingul din Piața Revoluției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, capitala, PDL, ponta, miting, tara, sustinatori, autocare
 

La mitingul din Capitală, au venit și susținători din țară ai Partidului Democrat-Liberal și ai președintelui Băsescu. Cinci autocare cu peste 300 de persoane din Brașov, Focșani, Galați și Râmnicu Vâlcea au descins în Piața Revoluției.

AMBIANȚĂ: "- Unde plecați? - În excursie, la București."

VOX "Suntem nu îngrijorați, suntem supărați pe ceea ce s-a întâmplat din 3 iulie încoace, de la schimbarea președinților Camerelor, care s-a făcut ilegal, încălcându-se legea, până la schimbarea Avocatului Poporului."

VOX "Merg la București pentru că nu sunt de acord cu faptul că e încălcată Justiția. Pentru că nu se respectă Curtea Constituțională."

VOX "Vrem să atragem atenția asupra nerespectării Constituției și regulamentelor de ordine interioară ale celor două Camere ale Parlamentului."

Ura populară față de președintele Traian Băsescu, perceput ca principalul artizan al tăierii salariilor și pensiilor, invocată deseori de liderii USL, nu pare a fi împărtășită de toți românii.

VOX "– Pensia... Nu mi-a luat nicio pensie. Mi-a luat 31 de lei. Păi cu acești 31 de lei, în condițiile în care s-a scumpit totul, ce faci cu ei."

VOX "- Pentru ce luptați, doamnă? – Pentru bine, pentru dreptate, în primul rând. Nu vrem să fim excluși din Consiliul Europei pentru mofturile unora și altora."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2