Date companie
 
 
 
 

Sute de elevi din Bolintin Vale, scosi in strada de frigul din salile de curs

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, protest, elevi, primarie, liceu, frig, clasa, bolintin, gimnaziu
 

Peste 700 de elevi de gimnaziu si de liceu, din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, au protestat, marti, ore intregi în fata Primariei. Motivul: ingheata în salile de clasa!

VOX "Protestam pentru ca nu este caldura în scoala. Stam în clasa îmbracati gros si cu manusi în mâini. Se îmbolnavesc copiii. Am avut colegi care au facut pneumonie, gripa."

VOX "De la 11 jumatate suntem aici si nu a iesit nimeni. Am strigat. Stam îmbracati cu geci de iarna în clasa. Nu a iesit nimeni decât badiguarzii sa ne spuna sa nu ne mai urcam pe gard. Stam aici pâna când ne da caldura."

Demersul copiilor este sustinut si de cadrele didactice.

STEFANIA NASTASE, director scoala "Copiii stau în clasa la 12 grade. Dimineata am luat temperatura. Asa desfasuram activitatile. Gâditi-va ca avem gradinita cu program prelungit. Copiii stau în clasa cum îi vedeti afara. Este mai frig în clasa decât afara."

Primarul localitatii spune ca scolile au fost lasate in frig, din cauza ca nu s-au primit banii pentru subventii.

NICOLAE SUGUREL, primar, Bolintin Vale "S-a gasit o solutie în sedinta de consiliu local sa achizitionam un recipient cu gaz lichefiat dar sa îl folosim doar pentru unitatile de învatamânt nu si pentru locatarii care au datorii.

Primarul promite ca intr-o saptamâna se va da drumul la caldura in scoli.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2