Date companie
 
 
 
 

Sute de familii din Sectorul 3 al Capitalei, fără gaze, în plină iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, familii, gaze, sector, companie, distributie, debransate, contoare
 

Situație disperată în cazul a sute de familii din Sectorul 3 al Capitalei, care, în plină iarnă, au fost debranșate de la rețeaua de gaze și nu mai pot face nici măcar mâncare pentru copii. Oamenii dau vina pe angajații furnizorului de gaze, care, fără nicio explicație, le-ar fi luat contoarele vechi și nu le-au montat altele noi în loc.

VICTOR KALAȘNICOV, administrator, asociație de locatari "- Au demontat tot tabloul. Uitați-vă! A avut 1,30 cu 70. Uitați-vă unde a fost prins pe perete. De regularizatorul acesta ne legam patru scări. - Patru scări au rămas fără gaze? - Peste 400 și ceva de apartamente."

VOX "Au venit de la Distrigaz sau de la o firmă să facă o revizie. Nu știm cine au fost. Au plecat cu anumite piese. A doua zi, se simțea foarte puternic mirosul de gaz. Au venit, aseară, și au plecat cu toate piesele, închizând gazele definitiv."

VOX "- Cum vă descurcați? - Foarte greu! Cu fierbătorul, cu microundele, cu ce putem."

Reprezentanții companiei de distribuție a gazelor nu-și asumă vina pentru această situație și spun că e treaba asociației de proprietari să rezolve problema.

VOX "S-au găsit pierderi de gaze la pigmenții de gaze. Problema se va remedia de către asociație, cu firme autorizate."

În loc să facă demersurile necesare pentru a beneficia din nou de gaze, oamenii au ieșit în stradă, în speranța că le va rezolva cineva problema.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2