Date companie
 
 
 
 

Sute de kilograme de pește stricat, retrase de la vânzare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : magazine, amenzi, controale, piete, alimentare, peste, stricat
 

Controale drastice în piețe și magazine alimentare, premergătoare sărbătorilor pascale! Echipele de control au găsit la comercianții din piețe și pescării sute de kilograme de pește alterat sau pentru care nu existau documente de proveniență. De asemenea, au fost descoperite spații de depozitare neigienizate sau care nu aveau autorizație sanitar-veterinară. În urma verificărilor au fost date zeci de amenzi, în valoare de peste 140.000 de lei. În plus, au fost întocmite 11 dosare penale.

DANIEL STOICA, comisar șef, Serviciul de Investigare a Fraudelor "Au fost indisponibilizate aproximativ 200 kg pește. Nu prezentau documentele de proveniență. S-a dispus interzicerea funcționării societății, până la intrarea în legalitate."

VOX "Noi nu am știut că trebuie închisă pescăria, deoarece marfa e foarte proaspătă."

VOX ”Da, se întâmplă, fie de la transport, fie de la comercianții noștri. Mai strecoară și lucruri perimate, printre ce pare proaspăt.”

Controalele din perioada premergătoare sărbătorilor de Paști au început pe 1 aprilie și se vor încheia pe 19 aprilie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2