Date companie
 
 
 
 

Sute de localități au rămas fără curent electric

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ninsoare, transformatoare, energie, electrica, echipe, interventie, cabluri, stalpi, localitati
 

Ninsoarea abundentă și viscolul puternic din ultimele 24 de ore au afectat reteaua de distributie a energiei electrice in mai multe zone din sudul tarii. Peste 300 de localități din județele Ilfov, Dâmbovița, Argeș și Giurgiu au ramas fără curent electric, dupa ce viscolul a pus la pamant stalpii de sustinere a retelei si a rupt cablurile. Echipele de la Electrica au intervenit, dar fac fata cu greu situatiei. În localitatea Nucet, din județul Dâmbovița, nicio casa nu mai are energie electrică. 40 de echipe de la Electrica încearcă să remedieze defecțiunile.

VOX "A viscolit puternic si la un moment dat am ramas fara curent."

VOX "S-au rupt patru stâlpi, unul dupa altul." - La noapte dac-o fi stati cu lumânari. - De unde, ca nici d`alea nu mai avem."

GHEORGHE CATRINA, viceprimar, com. Nucet "Internet nu avem, apa nu avem, curent, nu avem absolut nimica."

DANIELA CRINTEA, purtator de cuvant, S.D.E.E. Târgoviște "Situatia e într-o continua dinamica MUSCA e greu de intervenit pentru ca vântul a rupt stâlpi de medie tensiune, 6, si 12 de joasa tensiune."

În județul Arges, 60 de localități sunt in bezna.

AMBIANTA "- V-au spus când va dau curent? - Dar nu spune nimenea nimic!"

MADALINA EPURE, purtator de cuvant, I.S.U. Arges "Monitorizam permanent situatia în judetul Arges, pâna la aceasta ora au fost anuntate peste 400 de puncte de transformare afectate."

Sute de echipe de la Electrica actioneaza pentru remedierea situatiei, dar, in conditiile in care viscolul persita, este de asteptat ca sa fie semnalate si alte defectiuni in reteaua electrica.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2