Date companie
 
 
 
 

Sute de oameni au mers la spectacolele cu delfini de la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, litoral, plaja, spectacole, soare, delfinariu
 

Incă o zi cu soare pe litoral. Cum, insa, nu se poate face încă plajă și nici baie în mare, oamenii au ales să meargă la delfinariul din Constanța. Peste 300 de persoane au participat la spectacolele oferite de cele trei ''vedete'' din acvariu.

AMBIANȚĂ: "Nini, nini... bravo.."

AMBIANȚĂ: (delfin pe apã)

AMBIANȚĂ: (sare delfinul) "Bravo, bravo."

VOX: "Interesant. -Vi se pare un spectacol numai pentru copii sau si pentru adulti? -Nu, e si pentru adulti."

VOX: "Cel mai frumos spectacol a fost..."

VOX: "Extraordinar. Si având în vedere cã sunt niste pui, e foarte, foarte tare."

VOX copil: "Mie cel mai mutl mi-a plãcut cã a putut sã sarã, sã loveascã mingea asa sus."

AMBIANȚĂ: ''Hai, nini.... ee.. bravo."

Directorul complexului constantean promite că va aduce și mai multe ''staruri'' necuvantatoare în spectacolul de la delfinariu.


ADRIAN MÂNĂSTIREANU, dir. Complexul Muzeal de Științele Naturii: "Sãptãmâna trecutã am semnat un contract de finantare pentru remodernizarea si reasezarea din Deltã. Vrem sã aducem un crâmpei adevãrat din Deltã, în mijlocul orasului. (...) Pasii urmãtori vor consta în constructia de noi bazine, noi bazine capabile sã tinã un numãr mare de mamifere marine, precum si vedete ca orca gladiator, dar si un numãr sporit de delfini, foci, lei de mare, de pinguini."

AMBIANȚĂ: (delfinul sare de douã ori)

Reprezentanții delfinariului se asteapta la un nou aflux de vizitatori la finalul saptamanii, de 1 mai.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 • Național FM, pe litoral ( 26 August 2019 )

  Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2