Date companie
 
 
 
 

Sute de persoane au stat la coada, pentru interviu de angajare la Ford Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : coada, oameni, angajare, munca, ford
 

Sute de oameni stau la coada inca de la prima ora a diminetii, in sperantra ca vor obtine un loc de muncã la uzina Ford din Craiova. Compania americanã care detine fabrica din inima Olteniei recruteazã 500 de oameni, dar numãrul CV-urilor depuse pânã acum este de ordinul miilor.

VOX "- De la ce orã ati venit? - De la 8. - Ati venit cu o orã mai devreme? - Cam asa. - De ce? - Ca sã prindem loc în fatã. - Vã asteptati sã fie asa aglomeratie? - Nu!"

VOX "- Credeti cã aveti sanse? - Conteazã speranta. Dacã vrei sã lucrezi ai si sanse."

Pentru cã stiau cã daca vor fi angajati vor lucra cu specialisti strãini, candidatii au venit pregãtiti sã comunice cu ei.

VOX "Vobesc englezã foarte bine! Am lucrat 16 ani în Anglia. Hi! How are you! Cum o sã-i primesc… o sã le spun welcome to Romania. Depinde si de ce bani ne dã."

VOX "- Pe ce post ati vrea sã vã angajati? Am lucrat mecanic auto. - Ce salariu v-ati dori? - Un salariu decent."

VOX "Strãinãtatea nu ne mai vrea! Nici o tarã strãninã. Nici cu acte în regulã. Asta este! Destul de greu."

Compania Ford intentionezã sã producã la Craiova 60 de mii de masini pânã la finalul anului si plãnuieste sã-si dubleze productia, anul viitor. Livrãrile se vor face din toamnã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Legea hărțuirii la locul de muncă, promulgată ( 7 August 2020 )

  Legea care interzice hărțuirea la locul de muncă a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Astfel, comportamentul care provoacă degradarea morală a angajatului și deteriorarea condițiilor de muncă...

 • Turiștii români, retestați pentru coronavirus la Vama Kulata-Promachonas ( 30 Iulie 2020 )

  Coadă kilometrică, la Vama Kulata-Promachonas, din cauza măsurii de retestare a turiștilor din zone puternic afectate de coronavirus, care doresc să călătorească în Grecia!

 • Controale privind programarea bolnavilor cronici în spitale ( 12 Iunie 2020 )

  Reacție la vârful Ministerului Sănătății, în cazul bolnavilor de cancer care au stat la cozi care se întindeau pe sute de metri, la Insitutul Oncologic din Cluj, deși controlul se face pe bază de programare! Pacienții...

 • Angajații uzinelor Dacia și Ford, în șomaj tehnic ( 3 Iunie 2020 )

  Uzina Dacia trimite din nou angajați în șomaj tehnic. 1.100 de angajați ai uzinei din Mioveni intră în șomaj tehnic, până în 30 iunie. Conducerea unității economice a luat această decizie din cauza penuriei de comenzi.

 • Dezavantajele muncii de acasă ( 31 Mai 2020 )

  Munca de acasă nu este ușoară, pentru cei care au copii. Începând din 16 martie, momentul intrării în starea de urgență, mulți angajați din domeniul privat și de la stat și-au mutat biroul la domiciliu. Cum grădinițele...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2