Date companie
 
 
 
 

Tabără de schi pentru copii, în stațiunea Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, Tabara, schi, camp, stana, vale, ski, happyland
 

„Happyland Ski Camp Stâna de Vale”, o tabără de schi aparte organizată, în această perioadă, în cunoscuta stațiune Strâna de Vale din județul Bihor! Participanții beneficiază de lecții și antrenamente de schi, dar și de pensiune completă în stațiune.

IULIA SERE, reprezentant Turist Center International „Avem un număr de 20 de copii din toată țara, din Arad, din Timișoara, Cluj, Beiuș și îî așteptăm și pe restul din restul părților. Organizatorii sunt Happy Land Adventure Park, Smiley Sport Club și vilele Izvorul Minunilor și Turist Internațional. Sunt cazați la vilele Izvorul Minunilor și mănâncă la Hotel Iadolina.”

Proiectată ca o activitate de vacanță, în tabăra de schi din Stâna de Vale sunt înscriși copii cu vârste între șase și paisprezece ani, începători și avansați, coordonați de trei monitori profesioniști.

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „Încercăm pe lângă partea de ski să adăugăm diferite activități care să facă din această tabără un program complet, rotund care să aducă beneficii din toate punctele de vedere. Scopul taberei este dezvoltarea abilităților tehnice specifice skiului și socializare, dezvoltare de abilități de comunicare, mișcarea în aer liber, timp petrecut împreună cu prietenii.” 

De asemenea, micii schiori beneficiază de un program complementar din care nu lipsesc momentele outdoor și jocurile de mișcare și socializare. Organizatorii Taberei de Schi din Stâna de Vale le asigură copiilor și scurte drumeții în împrejurimile frumoasei stațiuni, precum și o varietate de distracții în Parcul de Aventură Happy Land.

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „Tabăra pentru partea de schi se va finaliza cu un mic concurs între participanții la această tabără. Vor primi niște premii, diplome medalii, astfel încât să plece fericiți acasă și să rămână cu o amintire plăcută din Stâna de Vale.” 

„Happyland Ski Camp Stâna de Vale” inaugurată luni rămâne deschisă până în 5 februarie.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magia zăpezii, la Stâna de Vale ( 21 Februarie 2021 )

  Dacă pe pârtiile din alte stațiuni sunt înregistrate valuri de accidente, la Stâna de Vale, în județul Bihor, condițiile de pe pârtii permit desfășurarea în condiții de siguranță a sporturilor de iarnă. Mai mult, dacă, în alte zone...

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor ( 20 Februarie 2021 )

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 • Siguranță, sport, distracție și relaxare, în stațiunea Stâna de Vale ( 7 Februarie 2021 )

  Dacă în alte stațiuni accidentele pe pârtie se țin lanț, la Stâna de Vale, în județul Bihor, nu a fost înregistrat niciun incident. Stratul gros de zăpadă, temperaturile potrivite pentru această perioadă a anului...

 • Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, la final ( 6 Februarie 2021 )

  Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, s-a încheiat, dar nu oricum, ci cu o competiție la care au participat toți micii schiori. Desfășurată în perioada 1-5 februarie, „Happyland Ski Camp Stâna...

 • Magia zăpezii, la Stâna de Vale ( 1 Februarie 2021 )

  Aventuri, distracții și multă voie bună, în țara zăpezii, la Stâna de Vale din județul Bihor! Stratul consistent de zăpadă, pârtiile pregătite pentru schi și pentru săniuș, posibilitățile de mișcare în aer liber din Happy Land Adventure Park...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2