Date companie
 
 
 
 

Tabără de schi pentru copii, în stațiunea Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, Tabara, schi, camp, stana, vale, ski, happyland
 

„Happyland Ski Camp Stâna de Vale”, o tabără de schi aparte organizată, în această perioadă, în cunoscuta stațiune Strâna de Vale din județul Bihor! Participanții beneficiază de lecții și antrenamente de schi, dar și de pensiune completă în stațiune.

IULIA SERE, reprezentant Turist Center International „Avem un număr de 20 de copii din toată țara, din Arad, din Timișoara, Cluj, Beiuș și îî așteptăm și pe restul din restul părților. Organizatorii sunt Happy Land Adventure Park, Smiley Sport Club și vilele Izvorul Minunilor și Turist Internațional. Sunt cazați la vilele Izvorul Minunilor și mănâncă la Hotel Iadolina.”

Proiectată ca o activitate de vacanță, în tabăra de schi din Stâna de Vale sunt înscriși copii cu vârste între șase și paisprezece ani, începători și avansați, coordonați de trei monitori profesioniști.

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „Încercăm pe lângă partea de ski să adăugăm diferite activități care să facă din această tabără un program complet, rotund care să aducă beneficii din toate punctele de vedere. Scopul taberei este dezvoltarea abilităților tehnice specifice skiului și socializare, dezvoltare de abilități de comunicare, mișcarea în aer liber, timp petrecut împreună cu prietenii.” 

De asemenea, micii schiori beneficiază de un program complementar din care nu lipsesc momentele outdoor și jocurile de mișcare și socializare. Organizatorii Taberei de Schi din Stâna de Vale le asigură copiilor și scurte drumeții în împrejurimile frumoasei stațiuni, precum și o varietate de distracții în Parcul de Aventură Happy Land.

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „Tabăra pentru partea de schi se va finaliza cu un mic concurs între participanții la această tabără. Vor primi niște premii, diplome medalii, astfel încât să plece fericiți acasă și să rămână cu o amintire plăcută din Stâna de Vale.” 

„Happyland Ski Camp Stâna de Vale” inaugurată luni rămâne deschisă până în 5 februarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2