Date companie
 
 
 
 

Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, concurs, Tabara, copii, schi, stana, vale, happyland
 

Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, s-a încheiat, dar nu oricum, ci cu o competiție la care au participat toți micii schiori. Desfășurată în perioada 1-5 februarie, „Happyland Ski Camp Stâna de Vale” a oferit pentru douăzeci de copii cu vârste între șase și paisprezece ani șansa de a petrece o vacanță memorabilă. Sub coordonarea atentă a monitorilor profesioniști, micii iubitori ai sporturilor de iarnă au deprins tainele schiului.

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „Programul taberei a constat în două antrenamente de schi zilnice pe care le-au avut copiii. Copiii fiind împărțiți în trei grupe în funcție nivelul evaluat din prima zi.” 

ERIC „- Mi-a părut foarte fain și foarte frumos în tabără. - Care activitate ți-a plăcut? - Să schiez alături cu alți copii.” 
Copiii au avut câte două antrenamente, zilnic, dar și multe alte activități outdoor.

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „După zilele de schi am mai făcut cu ei diferite activități, diferite jocuri. Au intrat în parc, în Happy Land, și au făcut partea de tubbing, s-au jucat mult în zăpadă, sperăm că și-au îmbunătățit pe lângă partea tehnică de schi și starea psihică, starea de sănătate, astfel încât să-i trimitem acasă mai fericiți, mai sănătoși și cu gândul de a reveni în Stâna de Vale.” 

ALEXANDRU „Mie mi-a plăcut să schiez. Să veniți aici că este foarte frumos.” 

IULIA SERE, reprezentant Turist Center International „În ultima zi am avut un concurs pe pârtie, iar fiecare participant și elev din tabăra noastră a fost premiat, diplome, medalii și cadouri. Nu în ultimul rând, le mulțumim și îi mai așteptăm la noi în tabără și să se distreze la Stâna de Vale.” 

DANIEL ISPAS, coordonator, Școala de Schi Stâna de Vale „Locația din Stâna de Vale este excelentă pentru partea de școală de schi, pentru ore, pentru pregătiri copii și pentru priveliștea de aici.” 

DRAGOȘ „- Ce ți-a plăcut cel mai mult? - Să schiez. Voi mai reveni dacă se poate. Le-aș spune că e frumos și nu e așa aglomerat ca și în alte pârtii. ” 

IULIA SERE, reprezentant Turist Center International „Pregătim și alte ediții, veți găsi informații pe Happy Land Adventure Park.” 

AMALIA „- Vei mai reveni la Stâna de Vale? Da. Dacă ar fi să le recomanzi prietenilor să vină Stâna de Vale, ce le-ai spune? Le-aș spune că aici e foarte frumos.” « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magia zăpezii, la Stâna de Vale ( 21 Februarie 2021 )

  Dacă pe pârtiile din alte stațiuni sunt înregistrate valuri de accidente, la Stâna de Vale, în județul Bihor, condițiile de pe pârtii permit desfășurarea în condiții de siguranță a sporturilor de iarnă. Mai mult, dacă, în alte zone...

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor ( 20 Februarie 2021 )

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 • Siguranță, sport, distracție și relaxare, în stațiunea Stâna de Vale ( 7 Februarie 2021 )

  Dacă în alte stațiuni accidentele pe pârtie se țin lanț, la Stâna de Vale, în județul Bihor, nu a fost înregistrat niciun incident. Stratul gros de zăpadă, temperaturile potrivite pentru această perioadă a anului...

 • Tabără de schi pentru copii, în stațiunea Stâna de Vale ( 2 Februarie 2021 )

  „Happyland Ski Camp Stâna de Vale”, o tabără de schi aparte organizată, în această perioadă, în cunoscuta stațiune Strâna de Vale din județul Bihor! Participanții beneficiază de lecții și antrenamente de schi, dar...

 • Magia zăpezii, la Stâna de Vale ( 1 Februarie 2021 )

  Aventuri, distracții și multă voie bună, în țara zăpezii, la Stâna de Vale din județul Bihor! Stratul consistent de zăpadă, pârtiile pregătite pentru schi și pentru săniuș, posibilitățile de mișcare în aer liber din Happy Land Adventure Park...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2