Date companie
 
 
 
 

Tâlhar prins de polițiști, la Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, pitesti, politisti, aur, femeie, talharie, pacanele, lantisor
 

Tâlhărie ziua în amiaza mare, în Pitești! Un barbat i-a smuls unei tinere lanțul de aur de la gât, după care a fugit imediat să-l vândă. Cu banii obținuti pe bijuterie a jucat toata ziua păcanele. Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe tâlhar imediat după ce a comis atacul asupra femeii, așa că polițiștilor nu le-a fost greu să-l identifice.

VOX ”A venit, s-a repezit spre mine, m-a împins, mi-a smuls aurul de la gât și a fugit. N-am apucat să spun nimic! N-am apucat să țip.”

AMBIANȚĂ ”- De ce-ai tâlhărit-o pe femeie? Ce ai avut cu ea? Pentru ce-ți trebuiau banii? Îti pare rau? - Da, îmi pare rău.”

Atacatorul a vândut prada și, cu buzunarul plin cu bani, a poposit în sala de jocuri. După ce a terminat banii s-a hotărât să plece, dar, la ieșirea din sală, a fost zărit de un polițist aflat în timpul liber, care l-a recunoscut imediat.

ANDI IANCU, ofițer de poliție, Biroul Investigații Criminale Poliția Argeș ”L-am văzut venind pe o stradă adiacentă, l-am recunoscut imediat că el e. L-am urmărit, eram pe telefon cu colegii mei de la Secția 3, după care colegii mei au venit dintr-o stradă din față, eu din spate, l-am încercuit.”

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a atacat-o pe tânără ca să faca rost de bani pentru păcănele. El a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2